Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MALI NOGOMET

Ekipa ‘Volarević promet’ pobjednik 2. malonogometnog turnira u Prudu

Objavljeno prije

Foto: Vid.hr

Od 16-22. kolovoza u Prudu ispred škole igrao se 2. malonogometni turnir na kojem su sudjelovale 32 ekipe, a ove godine pobjednički pokal podigla je ekipa ‘Volarević promet’.

Ekipa ‘Volarević promet’ je u finalnoj utakmici bila bolja od ekipe ‘Boggie Bar’ Metković i „Volarević promet“ s 2:1, – javlja Vid.hr

U utakmici za treće mjesto snage su odmjerili ekipe “Đubrad Boys” i “Ljubo Arbajt”, a slabili su „Đubrad Boys“ s 3.1.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za najboljeg strijelca proglašen je Neven Zonjić s postignutih 9 pogodaka, a nagradu mu je uručio gosp. Nedjeljko Marušić.  Najboljim igračem turnira proglašen je Dragan Volarević iz ekipe “Boogie Bar Metković”, a nagradu je uručio gosp. Ante Volarević. Pokal i novčanu nagradu od 1000 kn za 3. mjesto ekipi “Đubrad Boys” uručio je gosp. Ivan Vuletić, a pokal i novčanu nagradu od 2000 kn za 2. mjesto ekipi “Boogie Bar Metković” uručio je gosp. Tonći Volarević. Pobjedničkoj ekipi “Volarević promet” pokal i novčanu nagradu od 5000 kn uručio je gosp. Ante Marušić-Gale (predsjednik MO Prud).

UZ ZLATO I SREBRO OVO JE PETA BRONCA ZA METKOVCE

Lađari Crnog puta čestitali pobjednicima te zahvalili vjernim navijačima i sponzorima

Objavljeno prije

Foto: Fb Udruga Lađara Crni Put

Udruga lađara Crni put osvojila je treće mjesto na 25. Maratonu lađa na Neretvi, što je uz zlato i srebro ukupno peta bronca za ovu metkovsku ekipu.

Veliki je to uspjeh naše ekipe koja je u pripreme ušla prije samo mjesec i pol dana, ali je od početka utrke do kraja vođena iskustvom, kvalitetom i snagom veslača uspjela odveslati odličnu utrku.

Čestitamo pobjednicima Udruzi lađara Zagreb i našem parićaru Matej Marušić koji su osvojili štit Kneza Domagoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo Udruzi lađara Stablina na srebrenoj medalji. Također i drugim ekipama na njihovim uspjesima i na fer i korektnoj vožnji.

Zahvalili bi se našim navijačima koji su nas dizali duž utrke, našim sponzorima i svim drugim ljudima koji su nam pomogli. – objavili su najtrofejniji metkovski lađari.

Čestitamo lađarima Crnog puta na još jednoj osvojenoj medalji i odličnom trećem mjestu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije