Ostanimo u kontaktu

MALI NOGOMET

Ekipa ‘Volarević promet’ pobjednik 2. malonogometnog turnira u Prudu

Objavljeno prije

Foto: Vid.hr

Od 16-22. kolovoza u Prudu ispred škole igrao se 2. malonogometni turnir na kojem su sudjelovale 32 ekipe, a ove godine pobjednički pokal podigla je ekipa ‘Volarević promet’.

Ekipa ‘Volarević promet’ je u finalnoj utakmici bila bolja od ekipe ‘Boggie Bar’ Metković i „Volarević promet“ s 2:1, – javlja Vid.hr

U utakmici za treće mjesto snage su odmjerili ekipe “Đubrad Boys” i “Ljubo Arbajt”, a slabili su „Đubrad Boys“ s 3.1.

Za najboljeg strijelca proglašen je Neven Zonjić s postignutih 9 pogodaka, a nagradu mu je uručio gosp. Nedjeljko Marušić.  Najboljim igračem turnira proglašen je Dragan Volarević iz ekipe “Boogie Bar Metković”, a nagradu je uručio gosp. Ante Volarević. Pokal i novčanu nagradu od 1000 kn za 3. mjesto ekipi “Đubrad Boys” uručio je gosp. Ivan Vuletić, a pokal i novčanu nagradu od 2000 kn za 2. mjesto ekipi “Boogie Bar Metković” uručio je gosp. Tonći Volarević. Pobjedničkoj ekipi “Volarević promet” pokal i novčanu nagradu od 5000 kn uručio je gosp. Ante Marušić-Gale (predsjednik MO Prud).

U DUBROVNIK PO BODOVE

Neretva će u subotu i na Lapadu igrati svoju igru

Objavljeno prije

Autor

U petom kolu prvenstva 3.HNL jug, Neretva u subotu gostuje na Lapadu u Dubrovniku gdje je čeka sve bolji GOŠK Dubrovnik.

Trenutačno, Metkovci su pri vrhu sa sedam bodova iz četiri utakmice, dok je GOŠK nešto niže, na 12 mjestu  s pet bodova.

U pripremnom susretu Neretva je visoko porazila Dubrovčane, no, od tada se puno toga promijenilo.

Prvenstvo je ipak nešto drugo, a GOŠK će sigurno nastojati iskoristiti činjenicu da igra na svom terenu.

Nažalost, momčad Maria Svaguše na Lapadu neće biti kompletna.

– Zbog ozljeda neće igrati Buhač, Pero Raguž, kapetan Eduard Raguž i Stipe Batinović, a zbog žutih kartona neće nastupiti Nikola Čupić.

Ipak, nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu, snažnu, mušku utakmicu u kojoj će naši  igrači pokazati spremnost, znanje i borbenost , ali i trku. Svakako da je naš domaćin motiviran , ali mi ne odustajemo od svog načina igre koji je već prepoznatljiv. Idemo na pobjedu, gledamo samo ono što mi možemo i moramo napraviti na toj i svakoj novoj utakmici, – poručio je trener Neretve, Svaguša.

Evo rasporeda petog kola:

  • GOŠK-Neretva
  • Primorac-Zagora
  • OSK-Hrvace
  • Jadran LP-Vodice
  • Uskok-Sloga
  • Zadar-HV Posedarje
  • Kamen-Split.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije