ZAVRŠEN X. MMN TURNIR 'MARIO NIKOLIĆ-KIŠ'

Ekipa ‘Travari’ iz Ploča pobjednici turnira

Objavljeno 18. srpnja 2015. u kategorijama: Foto Galerija, Neretva, News, Sport.

9. Memorijalni malonogometni turnir 'Mario Nikolić - Kiš'

Galerija

U  spomen na poginulog pripadnika 4. gardijske brigade, u Krvavcu je 16. srpnja, na blagdan Gospe Karmelske završen X. memorijalni malonogometni turnir Mario Nikolić-Kiš na kojem je sudjelovalo 20 sastava iz doline Neretve. Prvo mjesto, medalje, pehar u trajno vlasništvo i prijelazni pehar te novčanu osvojila je ekipa Travari iz Ploča savladavši u finalu nakon izvođenja penala ekipu Gradina Galacticos iz Podgradine sa 6:5.  Drugoplasiranoj ekipi pripale su medalje, pehar za drugo mjesto i novčana nagrada.

U borbi za treće mjesto bolji su bili momci CB Vamos savladavši Jerkovac također nakon izvođenja penala sa 3:1 te su zaslužili pehar, medalje i novčanu nagradu. Trima prvoplasiranim ekipama nagrade je uručio načelnik općine Kula Norinska Nikola Krstičević.

Najbolji igrač turnira je Ante Musulin iz pobjedničke ekipe a najbolji strijelac je Denis Ključe iz drugoplasirane ekipe. Njima je nagrade uručio predsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade DNŽ Ante Pehar. U pauzi uoči finala revijalnu utakmicu odigrali su Veterani 4. gardijske brigade i ekipa Prijatelji Marija Nikolića.

Komentari