Ostanimo u kontaktu

MLADI BORAC VELKOG SRCA

Edo Čavrk održao obećanje i porazio Makedonca Tošu Cvetkova

Objavljeno prije

Edo Čavrk

Naš borac Edo Čavrk održao je obećenje i iz makedonskog Velesa vratio nam se s uvjerljivom pobjedom. Podsjetimo, Edo se prošlog mjeseca u Zagrebu intezivno pripremao u Core gymu i Cromma gymu, gdje su mu sparing partneri uz Aleksandra Rakasa bili Zdravko Dukić, Velimir Rašić i Gogo Vuletić. Treninzi su bili dva puta dnevno. Evo što nam je Edo danas iz prve ruke ispričao:

– Intezivno sam se pripremao sa odličnim profesionalcima i razvijao strategiju. Pripreme su bile iscrpljujuće, te se postavio problem u podizanju tjelesne težine, jer sam pored svih treninga trebao podignuti težinu sa 78 na 85 kilograma. Kontaktirali smo nutricioniste koji su pripremili režim ishrane, tako da sam na vaganju u Makedoniji imao idealnu težinu od 85 kg. Što se tiče treninga, dali smo prednost Core gymu i strategiju gradili u tom smjeru, ali se ispostavilo da smo pogriješili strategiju. Protivnik je trebao skinuti 10 kilograma i na vaganju je imao 2.5 kg više od dozvoljenog. Pristali smo na njegovu težinu i uši u meč. To mi je dalo malo i prednosti, jer više iscrpljuje skidanje kilaže, nego dizanje. Na dan meča bio sam tjelesno i mentalno spreman. Pustio sam protivnika prva dva minuta da se istroši, odlično sam eskivirao udarce. Dva su me udarca malo uzdrmala, ali poslije drugog minuta krenuo sam u napad i odaslao protivniku dva jaka direkta. Primijetio sam da je protivnik dobro uzdrman i da ima hematom ispod lijevog oka. Borba je prešla u parter gdje sam nastavio sa udaracima u glavu i sudac je prekinuo borbu, odnosno borbu presudio u moju korist. Ovo je za mene velika pobjeda i nagrada za naporan rad. Žao mi je što se ovdje u našoj sredini više ne ulaže u individualni sport i što to lokalna zajednica ne podržava. Pozdravljam sve momke iz Fight cluba, Aleksandra Rakasa, obitelj Smailbegović koji su me ugostili, moju obitelji koja me podržava i ljudima koji se trude nešto napraviti kao što su momci iz Udruge Neretva run-a i drugih samozatajnih sportaša, – rekao nam je Edo Čavrk.

Čestitamo Edi Čavrku, našem mladom borcu velikog srca kojega ćemo i dalje pratiti u njegovom radu. Edo najavljuje novu borbu 8. studenoga u Ljubuškom.

Cijeli meč Ede Čavrka i Toše Cvetkova pogledajte u priloženom videu.

POSLJEDNJI SINGL S ALBUMA 'ILUZIJA'

Friško slomljena srca NoA je napisao pjesmu ”Pusti me da sanjam”, a sad je snimljen i spot u kojem se pojavljuje atraktivna Metkovka

Objavljeno prije

Naš Neretvanin Elvis Sršen NoA ‘izbacio’ je spot za posljednji singl s albuma ‘Iluzija‘, kako i sam kaže, za specifičnu priču ‘Pusti me da sanjam‘.

– Pjesma „Pusti me da sanjam“ nastala je toliko davno da se i ne sjećam kad točno, možda čak još davne 1999. godine. Iako sam tekst i melodiju ispalio praktički u dahu, pjesma je od prve demo snimke do danas doživjela  nekoliko aranžmanskih transformacija. Sjećam se da sam stopirao odnekud nazad doma, bez kune u džepu, friško slomljena srca i pjesma je samo iscurila iz mene. S aranžmanom sam se borio malo duže jer sam želio da zazvuči savršeno. Uslijedilo je sto životnih promjena, različitih puteva, novih bendova i projekata i pjesma je ostala u ladici.

Nakon nekog vremena pokrenuo sam svoju autorsku priču i uz pomoć dugogodišnjeg prijatelja i vrhunskog bubnjara i glazbenika Jana Ivelića, oformio band FUNKBLASTERS s kojim sam između ostalih pjesama snimio napokon i finalnu verziju “Pusti me da sanjam”. Namjerno sam je ostavio kao zadnji singl s albuma jer smatram da ne zaslužuje tretman “prvih mačića”. Ovako će, nadam se, lakše doći do slušatelja, ali i imati veću medijsku pozornost, tvrdi NoA te dodaje da na pjesmi osim njega sviraju još bubnjar Jan Ivelić, basist Ante Jurinović, gitarist Al Duke i Petra Pecotić na pratećim vokalima.

Spot je režirao Josip Boban, a snimljen je u napuštenom dječjem odmaralištu-lječilištu u Krvavici pokraj Makarske, a u njemu se pojavljuje i atraktivna Metkovka.

– Izgleda da ne mogu bez prirodnih ljepota svog kraja tako da je ovo sad već četvrta  glumica iz Metkovića. Ovaj put je to mlada i atraktivna, ali i nadasve talentirana magistrica komunikologije Paula Volarević koja dolazi iz glazbene obitelji. Kćer je klavijaturista Zlatka Volarevića Dilajle koji je svirao sa Crvenom Jabukom i Đavolima. U spotu su još i sadašnji članovi banda Ivica Bilić Ika, Kristijan Kordiš i Antea Žure, – rekao je NoA.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije