Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

MLADI BORAC VELKOG SRCA

Edo Čavrk održao obećanje i porazio Makedonca Tošu Cvetkova

Objavljeno prije

Edo Čavrk

Naš borac Edo Čavrk održao je obećenje i iz makedonskog Velesa vratio nam se s uvjerljivom pobjedom. Podsjetimo, Edo se prošlog mjeseca u Zagrebu intezivno pripremao u Core gymu i Cromma gymu, gdje su mu sparing partneri uz Aleksandra Rakasa bili Zdravko Dukić, Velimir Rašić i Gogo Vuletić. Treninzi su bili dva puta dnevno. Evo što nam je Edo danas iz prve ruke ispričao:

– Intezivno sam se pripremao sa odličnim profesionalcima i razvijao strategiju. Pripreme su bile iscrpljujuće, te se postavio problem u podizanju tjelesne težine, jer sam pored svih treninga trebao podignuti težinu sa 78 na 85 kilograma. Kontaktirali smo nutricioniste koji su pripremili režim ishrane, tako da sam na vaganju u Makedoniji imao idealnu težinu od 85 kg. Što se tiče treninga, dali smo prednost Core gymu i strategiju gradili u tom smjeru, ali se ispostavilo da smo pogriješili strategiju. Protivnik je trebao skinuti 10 kilograma i na vaganju je imao 2.5 kg više od dozvoljenog. Pristali smo na njegovu težinu i uši u meč. To mi je dalo malo i prednosti, jer više iscrpljuje skidanje kilaže, nego dizanje. Na dan meča bio sam tjelesno i mentalno spreman. Pustio sam protivnika prva dva minuta da se istroši, odlično sam eskivirao udarce. Dva su me udarca malo uzdrmala, ali poslije drugog minuta krenuo sam u napad i odaslao protivniku dva jaka direkta. Primijetio sam da je protivnik dobro uzdrman i da ima hematom ispod lijevog oka. Borba je prešla u parter gdje sam nastavio sa udaracima u glavu i sudac je prekinuo borbu, odnosno borbu presudio u moju korist. Ovo je za mene velika pobjeda i nagrada za naporan rad. Žao mi je što se ovdje u našoj sredini više ne ulaže u individualni sport i što to lokalna zajednica ne podržava. Pozdravljam sve momke iz Fight cluba, Aleksandra Rakasa, obitelj Smailbegović koji su me ugostili, moju obitelji koja me podržava i ljudima koji se trude nešto napraviti kao što su momci iz Udruge Neretva run-a i drugih samozatajnih sportaša, – rekao nam je Edo Čavrk.

Čestitamo Edi Čavrku, našem mladom borcu velikog srca kojega ćemo i dalje pratiti u njegovom radu. Edo najavljuje novu borbu 8. studenoga u Ljubuškom.

Cijeli meč Ede Čavrka i Toše Cvetkova pogledajte u priloženom videu.

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije