Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

MMA FIGHT IZMEĐU HRVATSKE I MAKEDONIJE

Edo Čavrk brani boje Hrvatske, u borbi protiv Toše Cvetkova najavljuje sigurnu pobjedu

Objavljeno prije

Edo Čavrk

Mladi borac velikog srca iz Metkovića, Edo Čavrk, obznanio nam je protivnika iz MMA asocijacije, s kim će se boriti 24. listopada u Velesu u Makedoniji. Radi se o makedonskom borcu Toši Cvetkovu.

Mali problem je bio nastao jer se Edo prema prvim najavama trebao boriti u kategoriji do 75 kila, tako da je sad upravo došao sa 82 na 78 kg, a po konačnoj odluci organizatora, u ring će ući sa borcem u kategoriji do 85 kilograma. Edo je upravo počeo sa programom dizanja kila i po njegovom, ide dobro. Brzo će na 80 kg, a do meča će se pokušati približiti potrebnoj kilaži.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Edo ČavrkŠto se tiče priprema, tu nema nikakvih problema. Sada je negdje na 70 posto, a do meča će biti u punoj kondiciji. Upravo se sprema na put u Zagreb, gdje će nastaviti pripreme. Vrlo direktno nam je odgovorio da u Makedoniju ide po pobjedu, jer ne prelazi se 1500 km, da bi se izgubilo. Ova borba u MMA borilačkoj kategoriji, gdje su svi udarci dopuštenio, zamišljena je kao borba između hrvatskih i makedoskih boraca. Može se slobodno reći da su to gladijatori 21 stoljeća i upravo te kategorije privlače mnoge ljubitelje ovog zahtjevnog borilačkog sporta.

Razgovarali smo i o načinu priprema. Edo trenira dva puta dnevno i pod posebnim je tretmanom prehrane. U Zagrebu ga očekuje sparing partner Aleksandar Rakas, s kojim će u jutarnjem treningu raditi u Core gymu, a večernji trening u American top teamu, kombinaciju treninga raznih borilačkih tehnika potrebnih za borbe u MMA.

GALA HOME 740px

Mi našem Edi želimo pobjedu bez ozljeda, a rezultat i foto galerija s ovog meča očekuju vas u Metkovic NEWs-u  odmah nakon borbe.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije