Ostanimo u kontaktu

RUKOMETAŠICE USPJEŠNE

Dvije sjajne pobjede rukometašica Metkovića

Objavljeno prije

Rukometašice drugoligaša Metkovića odigrale su u Makarskoj Kup-utakmicu (faza 1), za područje Regije Jug i pobijedile domaći sastav Hoteli Makarska, 21:26 (10:13).

Na početku su Makarke povele, gošće su poravnale a zatim prešle u vodstvo koje do kraja nisu ispuštale, te će one nastaviti natjecanje.

Strijelkinje su bile: Obšivač 4,Vidović 1, Gustin 4, Dropuljić 6, Jarak 4, Mikulić 4, Kozina 2 i Šiljeg 1. Trener: Ilija Puljević.

U subotu su u okviru 1.HRL U-14 za žene, mlade rukometašice Metkovića s 28:18 (15:7) pobijedile Korčulu.

Erceg je postigla 4, L. Majić 5, B. Majić 1, Josipa Bebić 8, Bokan 1, Ilić 3, Kozina 6.

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije