Ostanimo u kontaktu

RUKOMETAŠICE USPJEŠNE

Dvije sjajne pobjede rukometašica Metkovića

Objavljeno prije

Rukometašice drugoligaša Metkovića odigrale su u Makarskoj Kup-utakmicu (faza 1), za područje Regije Jug i pobijedile domaći sastav Hoteli Makarska, 21:26 (10:13).

Na početku su Makarke povele, gošće su poravnale a zatim prešle u vodstvo koje do kraja nisu ispuštale, te će one nastaviti natjecanje.

Strijelkinje su bile: Obšivač 4,Vidović 1, Gustin 4, Dropuljić 6, Jarak 4, Mikulić 4, Kozina 2 i Šiljeg 1. Trener: Ilija Puljević.

U subotu su u okviru 1.HRL U-14 za žene, mlade rukometašice Metkovića s 28:18 (15:7) pobijedile Korčulu.

Erceg je postigla 4, L. Majić 5, B. Majić 1, Josipa Bebić 8, Bokan 1, Ilić 3, Kozina 6.

POSLJEDICE PANDEMIJE

Prekinuto natjecanje i u Prvoj boćarskoj ligi

Objavljeno prije

Autor

Nakon donošenja novih epidemioloških mjera prije nekoliko dana a koje se odnose na razna okupljanja pa tako i na sportska, uslijedile su odluke sportskih saveza u našoj zemlji o prekidu natjecanja u određenim rangovima, osim natjecanja vrhunskih sportaša I. II. i III. kategorije u individualnim sportovima, za klubove koji se natječu u prvom i drugom rangu natjecanja u seniorskoj konkurenciji.

Kako je ta odluka uključivala nastavak natjecanja samo u najvišem rangu u seniorskoj konkurenciji u ekipnim sportovima smatralo se da i boćarski prvoligaši imaju to pravo.

Stoga su prošloga vikenda odigrali utakmice 5. kola Prve boćarske lige.

Međutim, stiglo je novo tumačenje Ministarstva turizma i sporta prema kojemu je boćanje pojedinačni sport pa je Izvršni odbor HBS-a odlučio prekinuti (obustaviti) sva natjecanja u svojoj nadležnosti. Ukoliko epidemiološka situacija bude povoljnija prvenstvo prvoligaša u boćanju moglo bi se nastaviti tek 15.siječnja 2021.godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije