Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KK KNEZ DOMAGOJ

Dva zlata, srebro i šest bronci sa Prvenstva Dalmacije

Objavljeno prije

SAM_6280b

OPUZEN – Na danas održanom Prvenstvu Dalmacije u karateu, Karate klub Knez Domagoj iz Metkovića sudjelovao je sa 13 svojih članova te osvojio 2 zlatne, 1 srebrnu i 6 brončanih medalja.

Zlato u katama, u kategoriji cicibani, osvojio je Josip Kravar, a u borbama u kategoriji  učenice zlato je osvojila Petra Bebić.

U borbama u kategoriji mlađi kadeti srebro je osvojio Roko Kravar.

Do bronce su došli: Luka Marević u katama, u kategoriji učenici, te u borbama Ana Bebić u kategoriji mlađe učenice, Matea Bebić u kategoriji učenice, Petra Bebić i Josipa Bebić u kategoriji mlađe kadetkinje i Petar Jeramaz u kategoriji seniori.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na Prvenstvu su još sudjelovali Roko Galić, Ivana Ilić, Marin Ilić ,Ivan Bebić, Luka Kravar i Marija Bebić.

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije