Ostanimo u kontaktu

NERETVA SAVLADALA ZAGORU

Dva pogotka Juričića i jedan Brečića za čistu pobjedu Neretve

Objavljeno prije

U vrlo dobroj igri tijekom susreta, Neretva je s tri pogotka zaokružila svoju pobjedu i kvalitetniji pristup. Njezina je igra bila posebno ubojita posebice u drugom dijelu, zahvaljujući i iskusnom Draganu Brečiću koji je znao povezati Neretvine redova, a na kraju je bio i strijelac.

No prvo ime utakmice svakako je bio vodstruki strijelac Luka Juričić. Njega je bio pun teren, jednako dobro igrao je u obrani i u napadu, gdje god se nalazio. Vrlo dobro je odigrao Zvonimir Medić, ali, i to moramo istaknuti u Neretvi nije bilo slabog mjesta.

Igralo se na dosta teškom terenu, kiša je stalno padala, a tek pred kraj se razvedrilo.

Igrači Zagore odmah su dali do znanja da im je cilj pobjeda kako bi čim prije riješili pitanje opstanka.

U svom prvom napadu imali su sjajnu prigodu, ali je netko iz obrane Neretve u zadnji čas spriječio šok!

Zatim je napala Neretve i povela.

U drugoj minuti brzonogi Ajkunić dobro je uputio udarac kojega je vratar Matetić odbio na glavu Juričića, a najboljem strijelcu Neretve takve prigode ne propadaju. Tako je Neretva povela s 1:0.

Zagora je i dalje igrala bez kalkulacija, otvarali su se vrlo brzo i prijetili, pa ponekad Neretvinoj obrani nije bilo ugodno, kao ni mladom vrataru Katiću.

Imala je i Neretva svojih prigoda, pa tako bilježimo vrlo ozbiljnu prigodu Raguža u 26. minuti, ali je vratar gostiju bio na mjestu.

U nastavku utakmice odmah dvije prigode za Neretvu, no vratar Zagore bio je na mjestu. I Neretvini igrači kretali su prema polovici takmaca, stvarali su prigode, no tek su u 62. minuti poveli s 2:0. Medić je precizno pronašao Juričića koji je vrhom cipele smjestio loptu u mrežu.

Pucao je i Bubalo u 66. minuti, ali pored vrata. Domaći su polako ali sigurno preuzeli igru u svoje ruke, dok je Zagora polako gubila ritam.

I onda u 86. minuti 3:0. Brečić se  upravo pridigao kada je lopta došla do njega, a onda je kako samo on to zna lob udarcem s 25 metara poslao loptu u mrežu. Svaka čast mastore.

To je bio i konačan rezultat jedne zanimljive i dinamične utakmice, uz napomenu da je pobijedila bolja momčad.

MEĐUNARODNI DBG TURNIR

5 zlata, 2 srebra i 2 bronce za Karate klub Metković s turnira u Čitluku

Objavljeno prije

Danas je Karate klub Metković nastupio u Čitluku, BiH na međunarodnom klupskom karate turniru DBG OPEN na kojem su nastupila 43 kluba iz 6 zemalja  za 593 natjecatelja.
Karate klub Metković nastupio je sa 9 natjecatelja iz mlađih uzrasta u borbama, pod vodstvom trenera DINA ŽDERIĆA, koji su osvojili 9 medalja, od čega 5 zlata,  2 srebra i  2 bronce.
ZLATA su osvojili:
– DUJE ŽDERIĆ,
– NERA GRLJUŠIĆ,
– EMA GALOV,
–  DORA GALOV
– ANTE LEONTIĆ
SREBRA su osvojili:
– KATJA JERKOVIĆ
– DUJE MIHALJEVIĆ
BRONCE su osvojili:
– ANJA POKRAJAC
– JOSIP ĆERLEK
Sedam finalnih borbi i osvojenih 5 zlata pokazatelj su stručno odrađenih ljetnih priprema i dobar početak drugog dijela sezone 2019

Sutra 5 natjecatelja kadetskog i juniorskog uzrasta Karate kluba Metković odlazi put Podgorice, Crna Gora na međunarodni klupski karate turnir  KUP Šampiona, gdje su prijavljena 43 kluba iz 8 zemalja sa 675 natjecatelja.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije