Ostanimo u kontaktu

SMIJEŠI LI SE NERETVI NOVA POBJEDA

Duško Mijoč trener ŽNK Neretve: nadam se uspjehu u susretu s Agramom

Objavljeno prije

Duško Mijoč. ŽNK Neretva

Nogometašice Neretve slavodobitno su se nakon 0:3 vratile iz Rijeke, a u nedjelju ih čeka novi okršaj s nešto bolje plasiranom ekipom Agram iz Zagreba.

Prema spoznajama Agram je iskusnija i u prvoligaškom smislu starija ekipa, a Neretva predstavlja novi val u hrvatskom ženskom nogometu i nastala je u provinciji u geografskom smislu, ali je u nogometnom odnosno u sportskom smislu u potpunosti ostvarila smisao i ideju osnivanja.

Trenutačno na ljestvici Neretva zauzima peto mjesto s osam bodova, dok je Agram treći s 12 bodova. Gošće su čvrsta ekipa s kojom neće biti lako igrati bez obzira koliko Neretva bila kvalitetna i oboružana optimizmom. Sretna je okolnost da se u ekipu Neretve vraćaju ozljeđene igračice prije svega Bakalar, dok povratak za Dugandžić još nije siguran. Vraćaju se Herceg i Tanović kojih u Rijeci nije bilo, pa će trener Neretve Duško Mijoč imati slatke brige kako sastaviti ekipu.

Evo što je nekadašnji prvoligaški vratar, a danas trener ŽNK Neretve rekao uoči susreta s Agramom:

– Nitko ne može unaprijed tvrditi da će pobijediti bilo koga, bez obzira na snagu takmaca. Mi smo u Rijeci došli do pobjeda zahvaljujući radu i odnosu prema klubu svih igračica, ali na lovorikama se ne živi. Naš novi suparnik Agram uživa atribute vrhunske ženske nogometne ekipe. Mogu reći da su igračice Neretve spremne za tu utakmicu, radile su vrlo dobro i poboljšale su nazočnost treninzima. Opće ozračje u klubu je pozitivno, pa nemamo pravo razmišljati u negativističkom smjeru. Zbog svega toga očekujem pozitivan rezultat, prije svega pobjedu a budemo li igrali i neodlučeno  neće biti smak svijeta, – rekao je Mijoč.

Prijateljima ženskog nogometa jedino preostaje da svoje slobodno vrijeme u nedjelju poslije podne izdvoje za dolazak na igralište Neretve.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije