Ostanimo u kontaktu

PRVENSTVO BALKANA U KARATEU

Duje Mihaljević (KK Metković) prošao službeno vaganje, Ante Leontić bio spriječen za put u Banja Luku

Objavljeno prije

Natjecatelj Karate kluba Metković,  DUJE MIHALJEVIĆ jučer je prošao službeno vaganje za Prvenstvo Balkana u mlađim uzrastima, u Banja Luci, te sutra nastupa za reprezentaciju Hrvatske u borbama.

Na Prvenstvu Balkana koje traje tri dana, nastupa 10 država, Hrvatska, Turska, BiH, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Srbija, Montenegro, Rumunjska, Bugarska i Albanija sa 1039 natjecatelja

DUJE MIHALJEVIĆ nastupa u kategoriji dječaci 12 godina (iako ima 11) -47 kg gdje ga čeka 21 protivnik.

DUJE je na prošlom državnom prvenstvu osvojio dvije medalje srebro i broncu, u svojoj i starijoj uzrasnoj kategoriji, te time postao reprezentativac Hrvatske u mlađim uzrastima.

Duje Mihaljević

Ovo je Duji drugi nastup za reprezentaciju na Balkanskom prvenstvu.

Još se jedan natjecatelj Karate kluba Metković ANTE LEONTIĆ plasirao sa dvije državne  bronce, za nastup u reprezentaciji. Ante je također  trebao  nastupiti u Banja Luci, ali zbog spriječenosti nije moga krenuti na put. ANTE je inače nositelj SREBRENE medalje sa prošlogodišnjeg PRVENSTVA BALKANA

Sponzori ovog natjecanja su ZAJEDNICA ŠPORTOVA GRADA METKOVIĆA i  PROFILI.HR, klub im se na tome zahvaljuje.

Još jedna dobra vijest stiže iz Karate kluba Metković, DENIS ŽDERIĆ je od strane Hrvatskog karate saveza ponovo izabran na četverogodišnji mandat za predsjednika KOMISIJE ZA POJASEVE Hrvatskog karate saveza.

Komisiju čine 3 člana i tajnica, sjedište iste je u Splitu, a zadužena je za licenciranje svih ispitivača HKS-a, određivanje Ispitnih komisija, ovjeravanje  karate zvanja svih karateka,  od učeničkih do majstorskih, te izdavanje diploma.

Karate klub Metković svojim radom, masovnošću, vrhunskim rezultatima, te školovanim trenerskim kadrom, dostojno predstavlja naš grad na sportskoj  karate sceni Hrvatske, Regije i šire.

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije