Ostanimo u kontaktu

PRVENSTVO BALKANA U KARATEU

Duje Mihaljević (KK Metković) prošao službeno vaganje, Ante Leontić bio spriječen za put u Banja Luku

Objavljeno prije

Natjecatelj Karate kluba Metković,  DUJE MIHALJEVIĆ jučer je prošao službeno vaganje za Prvenstvo Balkana u mlađim uzrastima, u Banja Luci, te sutra nastupa za reprezentaciju Hrvatske u borbama.

Na Prvenstvu Balkana koje traje tri dana, nastupa 10 država, Hrvatska, Turska, BiH, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Srbija, Montenegro, Rumunjska, Bugarska i Albanija sa 1039 natjecatelja

DUJE MIHALJEVIĆ nastupa u kategoriji dječaci 12 godina (iako ima 11) -47 kg gdje ga čeka 21 protivnik.

DUJE je na prošlom državnom prvenstvu osvojio dvije medalje srebro i broncu, u svojoj i starijoj uzrasnoj kategoriji, te time postao reprezentativac Hrvatske u mlađim uzrastima.

Duje Mihaljević

Ovo je Duji drugi nastup za reprezentaciju na Balkanskom prvenstvu.

Još se jedan natjecatelj Karate kluba Metković ANTE LEONTIĆ plasirao sa dvije državne  bronce, za nastup u reprezentaciji. Ante je također  trebao  nastupiti u Banja Luci, ali zbog spriječenosti nije moga krenuti na put. ANTE je inače nositelj SREBRENE medalje sa prošlogodišnjeg PRVENSTVA BALKANA

Sponzori ovog natjecanja su ZAJEDNICA ŠPORTOVA GRADA METKOVIĆA i  PROFILI.HR, klub im se na tome zahvaljuje.

Još jedna dobra vijest stiže iz Karate kluba Metković, DENIS ŽDERIĆ je od strane Hrvatskog karate saveza ponovo izabran na četverogodišnji mandat za predsjednika KOMISIJE ZA POJASEVE Hrvatskog karate saveza.

Komisiju čine 3 člana i tajnica, sjedište iste je u Splitu, a zadužena je za licenciranje svih ispitivača HKS-a, određivanje Ispitnih komisija, ovjeravanje  karate zvanja svih karateka,  od učeničkih do majstorskih, te izdavanje diploma.

Karate klub Metković svojim radom, masovnošću, vrhunskim rezultatima, te školovanim trenerskim kadrom, dostojno predstavlja naš grad na sportskoj  karate sceni Hrvatske, Regije i šire.

MEMORIJALNI TURNIR 'EUGEN ERJAUC'

Počinje nokaut faza, ždrijebom odlučeno tko s kim igra do velikog finala

Objavljeno prije

Veliko finale Memorijalnog turnira Eugen Erjauc održava se 22. srpnja, a večeras počinje nokaut faza natjecanja. Ždrijebom je poznato tko igra s kim do finala. U tablici iznad pogledajte predstojeći tijek turnira.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije