Ostanimo u kontaktu

ZLATO, DVA SREBRA I TRI BRONCE ZA KARATE KLUB METKOVIĆ

Duje Mihaljević i Ante Leontić osvojenim medaljama potvrdili nastup za reprezentaciju

Objavljeno prije

U subotu je Karate klub Metković, sa 9 boraca pod vodstvom trenera Dine Žderića, nastupio na međunarodnom karate turniru u organizaciji Karate kluba Dalmacija na kojem je iz 3 države nastupilo 47 klubova sa 564 natjecatelja.

Natjecatelji KK Metkovića su ukupno osvojili sljedećih 6 medalja; zlato, dva srebra i tri bronce.

Zlato je osvojio DUJE MIHALJEVIĆ, u učenicima -45 kg

Srebra:
DUJE ŽDERIĆ u mlađim učenicima +38 kg
DUJE MIHALJEVIĆ u mlađim kadetima -46 kg

Bronce:
ANJA POKRAJAC u učenicama -32 kg
LAURA BEBIĆ u učenicama -36 kg
LUCIJA UTOVAC u mlađim kadetkinjama +55

Nastupili su još KATJA JERKOVIĆ, KARLA PEZIĆ, JOSIP OBRADOVIĆ i DORA GALOV, samo ovaj put su ostali bez medalje, falilo im je malo sreće.

Ovo je bio posljednji kontrolni turnir za dva naša Metkovca koji su reprezentativci Hrvatske u 2019. u mlađim uzrastima Duju Mihaljevića i Antu Leontića. Isti su nositelji po dvije državne medalje, pa su reprezentativci u dvije kategorije, u učenicima i mlađim kadetima, te će od 31.05 do 02.06 u Banja Luci nastupiti za Hrvatsku karate reprezentaciju na predstojećem Prvenstvu Balkana.

3. HNL JUG

Neretva se iz Sinja vratila s porazom

Objavljeno prije

Autor

Neretva nije uspjela niti do boda u Sinju u susretu s Junakom. Konačan rezultat glasio je 3:1 u korist Sinjana, i tu završava svaka priča.

Prvi dio susreta protekao je u izjednačenoj igri u kojoj je i Neretva imala svoje prigode. Nažalost, one nisu realizirane.

U drugom dijelu domaći su udarcem s 25 metara poveli s 1:0, a malo nakon toga iz jedne gužve pred vratarom Neretve, povećali su svoje vodstvo na 2:0.

Ubrzo je Medić, igrač Neretve, dobio crveni karton pa su Metkovci nastavili igrati s 10 igrača. Ipak, Adel Ajkunić se potrudio smanjiti rezultat na 2:1, nakon čega je Neretva krenula prema poravnanju. Nažalost, to se nije dogodilo jer su igrači Junaka u sudačkoj nadoknadi vremena postigli treći pogodak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije