Ostanimo u kontaktu

ONK METKOVIĆ IZNENADA DOBIO VELIKO POJAČANJE

Duje Medak iz Neretve se vratio u ONK Metković

Objavljeno prije

Dosadašnji igrač NK Neretva, Duje Medak, nakon 13 godina vratio se u svoj matični klub ONK Metković, kojemu će pomoći do kraja sezone i u nastojanju za osvajanje prvoga mjesta u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

Za usluge toga 27-godišnjeg, polivalentnog igrača bilo je zainteresirano nekoliko klubova, ali kako do konačnog sporazuma nije došlo, Duje nije puno dvojio i odlučio se vratiti i pomoći Metkoviću.

Tako je momčad Tomislava Plećaša dobila vrhunsko pojačanje za nastavak prvenstva.

Inače, Metkovci aktivno vježbaju prilagođavajući vremenskim prilikama mjesta i oblike vježbanja. Na okupu je svakog dana više od 20 nogometaša.

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije