RUKOMETNI KUP

Dubrovnik: Metkovci slavili sa visokih sedamnaest razlike

Na gostovanju kod istoimenog rukometnog kluba u Dubrovniku, rukometaši Metkovića 1963 su u kup utakmici slavili sa visokih 10:27.

Objavljeno 31. listopada 2013. u kategorijama: Dubrovnik, Metković, News, Rukomet, Sport.

rukomet-02

Na gostovanju kod istoimenog rukometnog kluba u Dubrovniku, rukometaši Metkovića 1963 su u kup utakmici porazili domaćina sa visokih 10:27. Koliko su naši momci bili superiorni svjedoči sam rezultat i činjenica da je naš vratar u prvom poluvremenu vadio loptu samo šest puta, a u drugom četiri. Trener Bjeliš je dao priliku svim igračima, tako i mladima koji su opravdali povjerenje, a ono što naročito moramo istaknuti je čvrsta obrana tijekom cijele utakmice.

Možemo reći da je ovo izvanredna najava pred derbi sa ekipom Solina, koja je glavni takmac za ulazak u prvi hrvatsku ligu.

Ovom prilikom, igrači i rukovodstvo RK Metkoivića 1963 pozivaju sve sugrađane i sve ljubitelje rukometa na utakmicu kupa protiv RK Kamičak iz Sinja koja će se odigrati u utorak, 5. studenog s početkom u 19 sati. Sa eventualnom pobjedom otvorili bi mogućnost sudjelovanja u šesnaestini finala rukometnog kupa, što bi nakon dugo vremena bila zaista izvanredna vijest.

Rezultati koji su ostvareni u proteklom periodu i najavljuju takvu mogućnost, stoga, budimo svi skupa podrška našim rukometašima i dođimo na utakmicu u utorak.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari