Ostanimo u kontaktu

1. HRVATSKA BOĆARSKA LIGA

Drugi zaredom poraz boćara Metkovića, Zrinjevac zasluženo slavio

Objavljeno prije

Nakon teškog poraza, 20:6 prošle subote u Rijeci, boćari Metkovića doživjeli su još jedan, ovom prigodom u Zagrebu u susretu s Zrinjevcem, 21:5 !

Markica Dodig donio je prva dva poena svojoj ekipi pobjedom protiv Kuljiša u disciplini pojedinačno, zatim su Vidović i Krstičević u odličnoj igri (par klasično) s 6:2 savladali domaće boćare Hajseka i nekadašnjeg člana Metkovića Luku Gašpara.

Tada u žetvu poena kreću boćari iz Zagreba u disciplinama trojka klasično, bližanje i izbijanje u krug, brzinsko, precizno, brzinsko štafetno izbijanje i pojedinačno, da bi Andrija Čorluka s Hajsekom (pojedinačno) odigrao 9:9 i donio Metkoviću peti, ujedno i posljednji poen. Zrinjevac je potom upisao pobjede u paru klasično i trojka klasično, te zasluženo slavio pobjedu.

Podsjetimo, u četiri utakmice Metković je doživio tri poraza i jednu pobjedu.

SLAVILI PLOČANI

ONK Metković doživio i treći poraz u pripremnom razdoblju

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Na igralištu ONK Metković u subotu su se sastali domaćin i Jadran LP iz Ploča. Gosti su pobijedili s 2:0 (0:0), iako su Metkovci do 60. minute bili potpuno ravnopravni u nadmetanju s treće ligašem.

I jedni i drugi propustili su realizirati brojne prilike a zatim je došlo do pogreške obrane Metkovića pa su Pločani došli do prednosti. Iz kaznenog udarca s 11 metara gosti su nešto kasnije poveli s 0:2, što je i bio konačan ishod susreta.

Čini se da županijskom prvaku Metkoviću ”škripi” realizacija jer su u tri utakmice s Neretvom, Neretvancem i Jadranom LP primili 11 pogodaka, a niti jedan nisu postigli.

Ipak, trener Plećaš i sami igrači točno znaju o čemu se radi i čine sve da se to pitanje čim prije riješi. Prije svega raduje odnos igrača prema igri i njihovo zalaganje. U sve tri utakmice pokazali su da znaju igrati što je dobar znak da će do početka prvenstva sve stvari biti postavljene na pravo mjesto te da će momčad biti spremna za nove izazove.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije