Ostanimo u kontaktu

NOVI GRUPNI PROGRAM U ULTIMATE SPORTS GYMU

Dovedi prijatelja ili prijateljicu u U-GYM i dobivaš mjesec GRATIS, a od 15-og starta ‘Spinning Class’

Objavljeno prije

Iskoristite nastavak akcije Ultimate sports GymaBring A Friend!‘ i od 7. rujna ostvarite mjesec dana GRATIS u teretani plus bocu za osvježenje U-Gym po izboru, crnu ili rozu.

BRING A FRIEND!!

Dovedi prijatelja ili prijateljicu u #UGYM da postane dio #ULTIMATESPORTS obitelji i na poklon dobivate

  • jedan mjesec GRATIS
  • jednu UGYM bocu po izboru (crna/roza)

Također, od utorka, 1. rujna počinju prijave za nove sate joge, prijaviti se možete pozivom na broj +385 98 7078 24 (Jelena).

NOVI PROGRAM ‘SPINNING CLASS’

Al’ to nije sve, od 15. rujna U-Gym počinje s novim sve popularnijim grupnim programom Spinning Class.

Riječ je o treningu putem kojeg sudionici rade u skupini vježbajući/vozeći nepomične bicikle u trajanju od 60 ili 75 minuta. Sve se odvija pod vodstvom instruktora kao vodiča kroz niz faza, od zagrijavanja do više izazovnih dijelova staze, pa skroz do najvećih napora i nazad. Al’ iako se odvija u grupi specifičnost spinninga je individualna prema svakom pojedincu.

Prijavu za  Spinning Class možete napraviti putem brojeva +385 95 9018 401 (Sara) i +385 99 4052 675 (Brane).

U PETAK U-GYM SLAVI ROĐENDAN

Ne propustite U-Gym Promo dan – uživajte u odličnoj atmosferi i iskoristite pregršt pogodnosti

Objavljeno prije

Ultimate sports Body Club u petak, 2. listopada slavi svoj prvi rođendan, odnosno godinu dana uspješnog postojanja. Tim povodom pozivaju sve svoje članove, i one koji će to uskoro postati, da im se priključe od 17 sati na Promo danu.

PROMO DAN je zamišljen kako bi posjetitelji u kratkom vremenu dobili na uvid kakva atmosfera vlada u U-Gym Bodi Clubu, koje sve programe imaju, koje planiraju sve uvesti te brojne mogućnosti koje im pruža veliki broj najmodernijih sprava i ‘alata’ za vježbanje i oblikovanje tijela.

– Pripremili smo bogat program za sve vas a ugostit će nas i jedan od najpoznatijih fitness modela u Hrvatskoj, koja je također i poznata pjevačica Žanamari Perčić. Tog dana od 17 sati u svojoj ponudi imat ćemo potpuno besplatno proteine i raznovrsne prirodne sokove u mixu, također od 19 sati će vas zabavljati DJ sa Work Out hitovima, a za vas smo pripremili i jedan grupni trening kojega će voditi naši treneri.

Uz sve to ćemo dijeliti i promotivni materijal za sve naše članove. NOVA HIT akcija, svaki novi član koji se učlani na godinu dana ili šest mjeseci, dobiva mjesec dana potpuno besplatno. Isto tako akcija DOVEDI PRIJATELJA!! Na kraju svega, pozivamo vas od 20.30 sati da se spustite s nama u KUŽINU i nakon treninga uživate u Live izvedbi Ive Jurića u kombinaciji s DJ Bajom. Svi naši članovi uz prikaz članske iskaznice imaju 10% popusta na piće, – ističu iz U-Gyma.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije