Ostanimo u kontaktu

SPORTSKI CENTAR METKOVIĆ

Domaćoj ekipi ‘Amidža i prijatelji’ prvi Cageball tunir u Metkoviću

Objavljeno prije

I. Cageball turnir - Sportski centar Metković

Ležerna sportska atmosfera, gradele i nogomet obilježili su finalnu večer prvog Cageball turnira u našem gradu, odigranog u organizaciji Sportskog centra Metković. Sportska večer je započela utakmicom za treće mjesto, nastavila se revijalnom utakmicom cura ŽNK Neretve, i na kraju finalnim susretom.

Prvi Cageball turnir je osvojila ekipa Amidža i prijatelji, u finalnoj utakmici bili su bolji od ekipe CB Time out s nedostižnih 5:1. Uz pobjednički pehar i nagradu od 3.000 kuna, ekipi mladih nogometaša s ‘Preka’ zasluženo je pripao još jedan trofej, i to onaj za najboljeg igrača turnira, a osvojio ga je Mihovil Vidović.

Pehar za drugo mjesto i nagradu od 1.800 kuna osvojila je ekipa CB Time out, koja je iz svojih redova iznjedrila i najboljeg strijelca turnira, čast je pripala Nedjeljku Kalebu.

Treće mjesto i nagradu od 600 kuna osvojila je ekipa iz Ploča Prži gaće deri gaće.

Autor: Dalibor Čutura

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije