Ostanimo u kontaktu

BOĆARSKI KLUB METKOVIĆ

Dogodine bit ćemo prvoligaši – izjavljuje predsjednik BK ‘Metković’ Petar Španjić

Objavljeno prije

Boćarski klub Metković

Boćanje je u Dalmaciji tradicionalni rekreativni spot. Uvijek je imao svoje poklonike i boćalište je bilo i bit će mjesto okupljanja. Danas razgovaramo sa Petrom Španjićem, predsjednikom sportskog Boćarskog kluba Metković, koji se prihvatio ove funkcije kako bi podigao još jednu ljestvicu više i današnjeg drugoligaša uveo u prvu ligu.

Petar Španjić, predsjednik BK Metković

Petar Španjić, predsjednik BK Metković

Kao veliko pojačanje Kluba Španjić ističe i našeg proslavljenog boćara Markicu Dodiga, koji će svojim prvoligaškim i reprezentacijskim iskustvom biti ogromno pojačanje. U Klub se vratio i Mile Vidović, igrao je za BK Hidroelektrana Dubrovinik, koji je iz tog kluba sa sobom doveo i Matu Kesoviju. Ova respektabilna ekipa boćara povećat će i atraktivnost, a samim tim i posjetu natjecateljskim dvobojima, što će olakšati postavljene ciljeve Uprave i igrača. Cilj je i omasovljenje ovog sporta, tako da se pozivaju svi zainteresirani da dođu i okušaju se u svim disciplinama. Također, Španjić ističe kako će se zalagati za promociju boćanja, kao bi se ovaj sport vratio u fokus interesa ljubitelja natjecanja. Metković ima sve uvjete, prekrasan boćarski dom, dosta dobrih i iskusnih boćara, i još da mlade zainteresiramo i uvedemo klub u prvu ligu, eto to bi bila moja uloga i zadaća kao predsjednika, – istaknuo je naš Petar Španjić.

Markica Dodig prijatelj je mnogim boćarskim zvijezdama i spreman ih je dovesti, kako bi se uvidjela atraktivnost ovoga sporta. Markica, Mile i Mate su veliko pojačanje i uz malo novca Metković može imati prvoligaša, uz dubrovački Jug to bi bio jedini prvoligaški klub u Županiji – zaključuje Španjić.

Mile Vidović i Markica Dodig, povratnici u BK Metković

Mile Vidović i Markica Dodig, BK Metković

Metkovic NEWs svakao podržava sve pozitivne inicijative i pratit će boćanje u sklopu svojih redovnih sportskih tema i informacija. Nadamo se da će i drugi prepoznati ovu inicijativu i naći načina kako bi Metković dobio prvoligaša u boćanju.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije