Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

BICIKLISTIČKI KLUB METKOVIĆ

Dodjelom medalja i pehara završio ‘Neretvanski đir’

Objavljeno prije

Danas je dodjelom medalja, pehara i nagrada na Trgu kralja Tomislava završila dvodnevna biciklistička manifestacija Neretvanski đir u organizaciji Biciklističkog kluba Metković. Najboljim biciklističkim klubovima su od trećeg do prvog mjesta proglašeni: BK Grobnik, BBK Orlov krug i BK Mura avantura. Metkovski biciklisti su bili najuspješniji u kategorijama mlađih natjecatelja. Sve rezultate možete pogledati klikom OVDJE.

Nakon jučerašnje XCE utrke, danas se vozio MTB XCO Kup, koji je ligaško natjecanje koje čini nekolicina utrka koje se boduju i čiji se bodovi zbrajaju nakon svake utrke te se u zadnjoj utrci proglašavaju i ukupni pobjednici. XCO ili cross country olympic je jedna od disciplina brdskog biciklizma, a podrazumijeva kružnu stazu koja se sastoji od mješavine grubih šumskih putova i singletrackova (također poznat kao dubletrack ovisno o širini), zemlje, hupsera, korijena drveća, dropova (kratki strmi spust) i stalnih promjena ritma. Kružna staza za utrku XCO „Predolac“ naprvljena je na već postojećim stazama i singlovima na području brda Predolac te Šibanica.

Neretvanski đir je organiziran uz pomoć Grada Metkovića, Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, Športske zajednice grada Metkovića i Turističke zajednice grada Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

5. MEĐUNARODNI TURNIR ZA MLAĐE UZRASTE U9, U11 I U13

Neretva U13 pobjednik turnira u Pločama, najbolji igrač Noa Tadić, a strijelac Diego Remmel

Objavljeno prije

Proteklog vikenda u Pločama je, povodom Dana Grada Ploča održan 5. Međunarodni turnir za mlađe uzraste U9, U11 i U13, u organizaciji NK Jadran LP.

Turnir se igrao dva dana. Sudjelovalo je 39 momčadi sa preko 800 mladih nogometaša u tri uzrasne kategorije U9, U11 i U13 iz Međugorja, Konavala, Orebića, Splita, Metkovića, Opuzena, Tučepa, Ivanbegovine, Župe Dubrovačke, Makarske, Čapljine, Vranica i Mostara.

Nakon razigravanja po skupinama, te četvrtfinala i polufinala u samu završnicu ušle su najbolje, najspremnije te najsretnije momčadi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pobjednici turnira po uzrastima:

  • U-9 momčad Hajduka iz Splita
  • U-11 momčad Međugorja
  • U-13 momčad Neretve iz Metkovića

Najboljim igračem proglašen je Noa Tadić, dok je najbolji strijelac bio Diego Remmel.

GALA HOME 740px

Na kraju turnira organizator je najboljim pojedincima i momčadima uručio pehare i medalje uz poruku “vidimo se dogodine u večem broju i boljem izdanju”.

Pripremio: Branko Kulidžan Foto: Rogotin.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije