Ostanimo u kontaktu

S NAPORNIM TRENINZIMA DOLAZE REZULTATI

Djevojčice ŽRK Metković se s dvije pobjede vraćaju iz Vela Luke

Objavljeno prije

Dvije pobjede obilježile su gostovanje djevojčica ‘A’ (2006.) ŽRK Metković u Vela Luci.

Odmah po izlasku iz autobusa djevojčice su otišle na parket protiv do sada uvijek neugodnih Korčulanki. Međutim ovaj put djevojčice, od samog početka do kraja utakmice, dale su do znanja svima u dvorani tko će pobijediti.

Odmah iza Korčulanki igralo se protiv ŽRK Vela Luka, i ponovo “iznenađenje”. Lagano do pobjede su došle djevojčice koje su do sada imale “manje” minutaže. Trener je ponovo pokazao da želi da sve djevojčice igraju i na svim pozicijama. Veliko zalaganje djevojčica na treninzima sa minimalnim izostancima pomalo daje rezultate.

Ako djevojčice nastave s ovakvim pristupom treninzima i odnosom prema rukometu za ŽRK Metković nema bojazni za budućnost.

Djevojčice “A” (2006)
ŽRK Metković – RK Korčula 17:11
ŽRK Metković – ŽRK Vela Luka 15: 8

ŽRK METKOVIĆ; Laura Erceg (GK), Petra Obradović, Martina Ilić, Antea Butigan (GK), Karla Bokan, Josipa Bebić, Laura Majić, Barbara Majić, Lana Ilić, Klara Grmoja, Klara Volarević, Laura Grubišić, Anđela Krešić.
Trener: Jerko Jere Alujević

Čestitamo djevojkama, trenerima i upravi!

ŽENSKI NOGOMET

Visok poraz Neretve od Dinama u Zagrebu

Objavljeno prije

Autor

Unatoč određenoj dozi optimizma uoči puta u Zagreb na sraz s Dinamom, igračice Neretve nisu uspjele u svojim nakanama da pruže dobru igru ili možda prirede ugodno iznenađenje i osvoje jedan bod.

Za utakmicu spremnih bilo je samo 11 igračica koje su se dobro držale prvo poluvrijeme, ali su ipak u 45. minuti igračice Dinama u Maksimiru povele s 1:0.

U drugom dijelu pravi potop, odmah početkom nastavka Metkovke su primile i drugi pogodak, a onda su domaće poentirale kao na tekućoj traci, i postigle još pet golova za konačnih 7:0.

Imale su Neretvanke dvije do tri prigode, ali je čuvarica Dinamove mreže na vrijeme reagirala.

Osjetio se dakle manjak igračica, u nekim momentima možda i neiskustvo, a i vrućina je učinila svoje.

ŽNK Dinamo – ŽNK Neretva 7:0 (1:0)

Nakon poraza jedino se može čekati utakmica Lepoglava Agram, jer u slučaju da Lepoglava uzme bod Agramu Neretva će nastaviti natjecanje u Ligi za prvaka, a bude li slavio Agram, Neretvi predstoji Liga za ostanak u prvoligaškom društvu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije