Ostanimo u kontaktu

S NAPORNIM TRENINZIMA DOLAZE REZULTATI

Djevojčice ŽRK Metković se s dvije pobjede vraćaju iz Vela Luke

Objavljeno prije

Dvije pobjede obilježile su gostovanje djevojčica ‘A’ (2006.) ŽRK Metković u Vela Luci.

Odmah po izlasku iz autobusa djevojčice su otišle na parket protiv do sada uvijek neugodnih Korčulanki. Međutim ovaj put djevojčice, od samog početka do kraja utakmice, dale su do znanja svima u dvorani tko će pobijediti.

Odmah iza Korčulanki igralo se protiv ŽRK Vela Luka, i ponovo “iznenađenje”. Lagano do pobjede su došle djevojčice koje su do sada imale “manje” minutaže. Trener je ponovo pokazao da želi da sve djevojčice igraju i na svim pozicijama. Veliko zalaganje djevojčica na treninzima sa minimalnim izostancima pomalo daje rezultate.

Ako djevojčice nastave s ovakvim pristupom treninzima i odnosom prema rukometu za ŽRK Metković nema bojazni za budućnost.

Djevojčice “A” (2006)
ŽRK Metković – RK Korčula 17:11
ŽRK Metković – ŽRK Vela Luka 15: 8

ŽRK METKOVIĆ; Laura Erceg (GK), Petra Obradović, Martina Ilić, Antea Butigan (GK), Karla Bokan, Josipa Bebić, Laura Majić, Barbara Majić, Lana Ilić, Klara Grmoja, Klara Volarević, Laura Grubišić, Anđela Krešić.
Trener: Jerko Jere Alujević

Čestitamo djevojkama, trenerima i upravi!

'SVAKI RAD SE ISPLATI, SAMO MORAŠ ZNAT ŠTO HOĆEŠ I ŠTA ŽELIŠ'

Jelena Kešina s hrvatskom A reprezentacijom osvojila prvo mjesto na međunarodnom turniru na Cipru

Objavljeno prije

Hrvatska ženska A reprezentacija, na vratima sa našom Metkovkom Jelenom Kešinom, nakon odigranog trećeg kola osvojila je prvo mjesto na međunarodnom turniru na Cipru. Naše reprezentativke su remizirale s Meksikom (1:1) te preokretom pobijedile favoriziranu Finsku (3:2), što im je naposljetku bilo dovoljno za osvajanje titule pobjednica turnira u ciparskoj Larnaci.

Kud bolji povod za razgovor od osvajanja prvog mjesta, a pogotovo za jednu vratarku preokretanja rezultata protiv Finske.

– Da. Ta utakmica će mi zauvijek ostati u sjećanju, jer smo gubile 2:0 i na kraju pobijedile 3:2. Atmosfera je bila odlična. Svaki dan smo trenirali i spremali se za nadolazeće utakmice, analizirali utakmice od Meksika i Finske, s tim da smo trebali igrati i protiv Tajlanda, koji je nažalost otkazao. Prvu utakmicu smo odigrale protiv Meksika gdje smo ostali 1:1, a drugu protiv favorizirane Finske i ta će mi zauvijek ostati u sjećanju, jer smo gubile 2:0 i na kraju pobjedile 3:2, – ponosno ističe Kešina.

Hrvatska ženska A reprezentacija

To su zasigurno trenutci koji izgrađuju jednog sportaša i daju mu snagu i volju da bude još bolji u svojoj igri. Inače ponikla u, ili bolje ‘sa’, ŽNK Neretva, Jelena Kešina od osnutka čvrsto brani vrata našeg prvoligaša, a i ovo joj nije bio prvi susret s reprezentacijom.

– Već na samom početku svog treniranja sam dobila poziv od izbornika Roberta Krznarića za kvalifikacije WU-19 reprezentacije koji se odvijao u Litvi i tu sam upisala prve minute za reprezentaciju. Osjećaj je bio nevjerovatan. Čast mi je i ponos što sam dobila poziv i od izbornika Mate Prskala i što sam bila dio tima. Sve u svemu zadovoljna sam i ponosna sto sam nosila grb svoje domovine,-.

Grb domovine pored istaknutih nogometaša iz Metkovića, poput Srne, Štimca, Jakirovića, Jelavića, Petković, Ankovića, Krstičevića, Obšivača i mnogih drugih imena sada nosi i nogometašica Jelena Kešina. Puno je tu truda i odricanja…

– Zahvaljujem se svom golmanskom treneru Dušku Mijoču koji radi sa mnom već 6 godina, ostalim trenerima, upravi ŽNK Neretve, curama s kojim treniram, a posebno obitelji na podršci, jer su oni zaslužni za taj poziv i za moje napredovanje, – zahvaljuje se Jelena te mladim curama poručuje da treniraju i da imaju vjere u sebe, ništa neće doći preko noći, moraju biti strpljeni i imati vjere u sebe i u trenere koji ih treniraju. Svaki rad se isplati, samo moraju znati što hoće i šta žele!

Našoj Jeleni čestitamo na osvojenom turniru i želimo joj puno dobrih utakmica i uspjeha u daljnjem radu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije