Ostanimo u kontaktu

ZAVRŠNICA ERSTE RUKOMETNE LIGE DALMACIJE

Djevojčice RK Jerkovac su prvakinje u kategorijama 2008. i 2009. godišta

Objavljeno prije

Djevojčice i dječaci rukometnog kluba Jerkovac sudjelovali su na Završnici Erste rukometne lige Dalmacije koja je održana na splitskim Gripama. Na završnicu se je plasiralo 8 najbolje plasiranih ekipa iz svake kategorije.

Djevojčice Jerkovca u kategorijama 2009. i 2008. godišta osvojile su 1. mjesto.  U najbolju petorku 2009. godista izabrane su Iris Kozina i Reina Bebić, a u kategoriji 2008. izabrane su Vanessa Bebić te vratarka Matea Marušić.

Na završnici su nastupili i dječaci 2010. godišta te su zauzeli 8. mjesto.

Utakmice:

DJEVOJČICE 2008.

RK Jerkovac – RK Dugopolje 13:2

RK Jerkovac – HRK Izviđač 2 12:2

ŽRK Hoteli Makarska – RK Jerkovac 3:14

Polufinale: RK Jerkovac – ŽARK Split 12:7

Finale: HRK Izviđač 1 – RK Jerkovac 8:12

DJEVOJČICE 2009.

RK Jerkovac – RA Čapljina 8:4

RK Jerkovac – HRK Grude 12:2

ŽARK Split – RK Jerkovac 6:8

Polufinale: RK Jerkovac – RK Dugopolje 10:6

Finale: RK Korčula – RK Jerkovac 4:11

Djevojčice 2008: Eva Šiljeg, Nora Prusac, Vanessa Bebić, Matea Marušić, Lea Ćerlek, Iris Kozina, Cvita Raič i Lucija Tošić.

Djevojčice 2009: Iris Kozina, Reina Bebić, Lucija Tošić, Cvita Raič, Lara Volarević, Ljubica Ćelić, Katarina Bezer, Meri Rastočić, Vesna Milolaža i Vana Bebić

Dječaci 2010: Lukas Kozina, Vana Bebić, Marta Volarević, Gabriel Kaleb, Matej Prlić, Ljubica Ćelić i Meri Rastočić.

Čestitamo ekipama RK Jerkovac i trenerici Martini Nikolić na ovom velikom uspjehu.

LEGENDARNI IGRAČ POSTAO TRENER

Tomislav Plećaš novi trener ONK Metković

Objavljeno prije

Autor

Foto: fb ONK Metković

Nakon uspješno odrađene gotovo cijele sezone na mjestu trenera prve momčadi ONK Metković, Darko Zeljić odlučio je zbog poslovnih izazova napustiti trenersko klupsko kormilo, pa je uprava kluba inicirala potragu za novim trenerom. Uprava županijskog prvoligaša nakon traganja za novim trenerom, pravo rješenje pronašla u svom vlastitom dvorištu, u osobi Tomislava Plećaša.

On je 20 godina u kontinuitetu igrao za ONK Metković, i bio kapetan momčadi. U posljednje vrijeme vježbao je mlađe članove kluba, a u posljednja dva kola Županijske lige vodo je prvu momčad.

Kako posjeduje C trenersku licencu HNS-a, članovima uprave zapravo se i nije bilo teško odlučiti koga će imenovati za novog trenera.

– Velika mi je čast i priznanje odluka naše uprave, nije mala stvar biti trener kluba s imenom i prezimenom i dugom sportskom poviješću. Pokojni naš trener Jozo Veraja i Darko Zeljić dosegnuli su visoku razinu u načinu rada i rezultatima , a ja se nadam da ću taj rad još i unaprijediti. Sami znate pod kojim sloganom naš klub djeluje, znate i to da nas drži prijateljstvo i sportski entuzijazam, pa će tako biti i u budućnosti. Vjerujem da ćemo se zadržati u vrhu županijske lige i zajedničkim snagama postizati nove uspjehe, – rekao je u nastupnoj izjavi novi trener Metkovića Tomislav Plećaš.

Doznajemo da će pripreme početi 17. kolovoza, a tko će od igrača otići ili doći posve je neizvjesno.

Zna se da su za usluge nekolicine igrača zainteresirani neretvanski trećeligaši.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije