Ostanimo u kontaktu

ERSTE RUKOMETNA LIGA DALMACIJE

Djevojčice RK Jerkovac osvojile prvo i drugo mjesto

Objavljeno prije

Na Erste rukometnoj ligi koja je održana u nedjelju, 12. svibnja na splitskim Gripama djevojčice RK Jerkovac 2009. godišta osvojile su prvo mjesto dok su djevojčice 2008. godišta došle do drugog mjesta.

Bilo je uzbudljivo kao i na prijašnjim turnirima u Šibeniku i Zadru. Preko 600 malih rukometaša cijeli dan je uživalo u rukometu na Gripama. Ivano Balić dijelio je pehare osvajačima prva tri mjesta, svi iz redova organizatora rukometne akademije Balić&Metličić, a to znači Pero Metličić, Dalibor Anušić, Ljubo Vukić, Ivica Maraš i ostali, dali su svoj obol odličnoj organizaciji.

Sljedeće druženje Erste rukometne lige Dalmacije zakazano je za 26. svibnja, igra se u dvorani u Gospinom polju u Dubrovniku.

Poredak, djevojčice, 2010. godište: 1. Izviđač 1, 2. Trogir 58, 3. Izviđač 2. 4. Dugopolje… 2009. godište: 1. Jerkovac, 2. Korčula, 3. Izviđač, 4. Trogir 58… 2008. godište: 1. Izviđač 1, 2. Jerkovac, 3. Hoteli Makarska, 4. Izviđač 2… Dječaci, 2010. godište: 1. Korčula, 2. Izviđač, 3. Mini sunce, 4. Dugopolje… 2009 godište: 1. Izviđač, 2. Čapljina, 3. Zadar 1954, 4. Trogir… 2008. godište: 1. Izviđač 1, 2. Mini sunce, 3. Zadar 1954, 4. Izviđač 2…

Djevojčice 2009. godišta su na svome putu do prvoga mjesta pobijedile ekipe Čapljine, Korčule i Izviđača iz Ljubuškog te ekipu Korčule u finalu, dok su djevojčice 2008. godišta u grupi pobijedile ekipe Čapljine, Izviđača, u polufinalu ŽRK Hoteli Makarska, a u finalu su izgubile od Izviđača.

Za ekipu 2009. godišta nastupile su: Iris Kozina, Reina Bebić, Lucija Tošić, Katarina Bezer, Cvita Raič, Ljubica Ćelić, Vana Bebić, Lara Volarević, Meri Rastočić i Vesna Milolaža.

Ekipa 2008. godište: Vanessa Bebić, Matea Marušić, Eva Šiljeg , Nora Prusac, Lea Ćerlek, Reina Bebić, Iris Kozina, Lucija Tošić i Cvita Raič.

Također moramo spomenuti i ekipu koja je nastupala u kategoriji dječaci 2010. godišta koji su bili najmlađa ekipa, a završili su na četvrtom mjestu u svojoj skupini. Za ekipu su nastupili: Ljubica Ćelić, Meri Rastočić, Vana Bebić, Antea Šimović, Gabriel Kaleb i Lukas Kozina.

Čestitamo ekipama i trenerici Martini Nikolić na novim pobjedama i uspjesima!

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije