Ostanimo u kontaktu

MEĐUNARODNI RUKOMETNI TURNIR

Djevojčice RK Jerkovac briljirale u Grudama

Objavljeno prije

Djevojčice RK Jerkovac

Dan nakon Visokog djevojčice RK Jerkovac sudjelovale su na Međunarodnom turniru u Grudama. Na turniru je sudjelovalo 18 ekipa, iz Mostara, Makarske, Neuma, Metkovića, Ljubuškog, Jelse, Sovića, Čapljine. Djevojčice rođene 2006./07. u grupi su pobijedile ekipu Grude 2 rezultatom 11:3 i Soviće 8:3. U polufinalu, gdje su se plasirali samo pobjednici grupa, naša ekipa pobijedila je domaćina 5:4.

U uzbudljivom finalu pobijedile su ekipu Izviđača rezultatom 10:9.

One malo mlađe rođene 2008./09. pobijedile su ekipu Jelse 11:3 i Soviće 7:3.

U finalu su izgubile od domaćina rezultatom 6:4. Napomenimo da su za domaću ekipu sve golove postigli dječaci.

Najboljom vratarkom turnira proglašena je Eva Šiljeg, a uz iznimno zalaganje svih djevojčica koje su u dva dana imala dva jaka turnira, na turniru u Grudama istakle su se Sara Šiljeg i Marta Prusac, Vanessa Bebić i Reina Bebić.

Djevojčice RK JERKOVAC koje su nastupile u Visokom i u Grudama: Marta Prusac, Josipa Bebić, Karla Šiljeg, Lea Dodig, Luca Ramić, Sara Šiljeg, Luca Dominiković, Petra Jurković, Nikolina Medak, Paula Buljubašić, Vanessa Bebić, Lea Ćerlek, Nora Prusac, Eva Šiljeg, Reina Bebić, Lucija Tošić, Melani Primorac,Filipa Krajina, Meri Rastočić, Vesna Milolaža i Ljubica Ćelić.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije