Ostanimo u kontaktu

ŠŠD GUSAR

Djevojčice OŠ don Mihovila Pavlinovića izborile plasman na Državno natjecanje u rukometu

Objavljeno prije

U četvrtak, 23. svibnja u Splitu je održano Poluzavršno natjecanje Školskih športskih društava osnovnih škola u rukometu za djevojčice i dječake u kategoriji 5. i 6. razreda. 

Djevojčice OŠ don Mihovila Pavlinovića okupljene u ŠŠD Gusar u polufinalu su pobijedile ekipu OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja rezultatom 13:8, a u finalu ekipu OŠ Majstora Radovana iz Trogira te su izborile plasman na Državno natjecanje koje se održava od 2.-4. lipnja.
Za ekipu su nastupale Lana Musulin, Vanessa Bebić, Matea Marušić, Gea Kozina, Iva Jerković, Luca Ramić,Luca Dominiković, Nikolina Medak, Karla Šiljeg, Sara Šiljeg, Paula Buljubašić, Iris Kozina i Nora Prusac.
Dječaci su na natjecanju osvojili treće mjesto. Za ekipu su nastupali Željko Ereš, Mirko Jurišin Obrvan, Milenko Jelinić, Stjepan Krtalić, Roko Malić, Petar Manenica, Domagoj Popović, Stipe Rastočić, Luka Prlić, Karlo Raguž, Duje Šiljeg, Anđelko Roso i Petar Zloić.
Čestitamo djevojčicama i dječacima iz OŠ don Mihovila Pavlinovića na odličnom uspjehu, kao i njihovim voditeljima Martini Nikolić i Filipu Medaku.

IZNIMAN USPJEH METKOVSKIH TRKAČA

Marko Tot osvojio prvo mjesto na Ston Wall Marathonu u kategoriji ‘Rocky 4K’, Ruđer Bošković i Denis Pavlović također ostvarili odlične rezultate

Objavljeno prije

Naš Marko Tot koji je nedavno u dva dana došao do dva prva mjesta na utrkama u Pločama i Metkoviću danas je ponovno oduševio na Ston Wall Marathonu.

Naime, u kategoriji Rocky 4K osvojio je prvo mjesto s vremenom 18:46.

Marko nam o utrci kaže: ‘Ovo mi je prva utrka ovoga tipa. Inače se spremam na ravnoj podlozi, što je cijelu stvar učinilo težom. Radi se o utrci na 4 kilometra, od čega je veći dio na zidinama koje su izrazito težak teren. Zadnjih dana nisam stigao trenirati zbog obaveza s košarkom i školom. Pri kraju uspona sam imao malu krizu, ali nastavio sam snagom volje, iako su mi noge bile dosta teške. Upravo to mi je drago na ovoj utrci. Više mi je značilo pobijediti sebe nego konkurenciju, a upravo je to i bit trčanja, po meni.’

Marko se također zahvaljuje svom treneru i prijatelju Mirku, a naglašava nam kako ga dodatno pokreće i pomno izabrana glazbena podloga uz stihove Whitesnakea, Pink Floyda, Gunsa i Zeppelina…

Čestitamo Marku na izvrsnom uspjehu i želimo mu još mnogo sportskih i životnih uspjeha! Ponosni smo na tebe!

U drugoj kategoriji Stone (15K) naš Ruđer Bošković je osvojio izvrsno 9. mjesto s vremenom 1:13:08, dok je Denis Pavlović istrčao svih 42 195 m i na kraju završio na 21. mjestu te im također čestitamo na izvrsnim uspjesima!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije