Ostanimo u kontaktu

ŠŠD GUSAR

Djevojčice OŠ don Mihovila Pavlinovića izborile plasman na Državno natjecanje u rukometu

Objavljeno prije

U četvrtak, 23. svibnja u Splitu je održano Poluzavršno natjecanje Školskih športskih društava osnovnih škola u rukometu za djevojčice i dječake u kategoriji 5. i 6. razreda. 

Djevojčice OŠ don Mihovila Pavlinovića okupljene u ŠŠD Gusar u polufinalu su pobijedile ekipu OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja rezultatom 13:8, a u finalu ekipu OŠ Majstora Radovana iz Trogira te su izborile plasman na Državno natjecanje koje se održava od 2.-4. lipnja.
Za ekipu su nastupale Lana Musulin, Vanessa Bebić, Matea Marušić, Gea Kozina, Iva Jerković, Luca Ramić,Luca Dominiković, Nikolina Medak, Karla Šiljeg, Sara Šiljeg, Paula Buljubašić, Iris Kozina i Nora Prusac.
Dječaci su na natjecanju osvojili treće mjesto. Za ekipu su nastupali Željko Ereš, Mirko Jurišin Obrvan, Milenko Jelinić, Stjepan Krtalić, Roko Malić, Petar Manenica, Domagoj Popović, Stipe Rastočić, Luka Prlić, Karlo Raguž, Duje Šiljeg, Anđelko Roso i Petar Zloić.
Čestitamo djevojčicama i dječacima iz OŠ don Mihovila Pavlinovića na odličnom uspjehu, kao i njihovim voditeljima Martini Nikolić i Filipu Medaku.

EMOTIVNI METKOVAC

Dva poteza Darija Srne o kojima se govori, prvo je rastužio Talijane pa zbunio ljubitelje nogometa u Hrvatskoj

Objavljeno prije

Legendarni hrvatski kapetan Darijo Srna, nakon odrađene sezone u talijanskom Cagliariju, na emotivan se način pismom na društvenim mrežama odlučio oprostiti od tog kluba. No, 37-godišnji nogometaš iz Metkovića nakon toga je napravio potez kojim je dao do znanja koja je njegova druga domovina. Sazvao je konferenciju za medije u ukrajinskom Kijevu koji je očito izabrao kako bi i službeno objavio kraj igračke karijere. Ili je u pitanju nešto sasvim drugo?

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije