Ostanimo u kontaktu

RUKOMET

Djevojčice iz ŠSD Gusar najbolje na školskom natjecanju

Objavljeno prije

Djevojčice OŠ don Mihovila Pavlinovića okupljene u ŠSD Gusar u kategoriji 5. i 6. razreda u utorak, 16. travnja uspješno su preskočile prvu prepreku u rukometnom natjecanju osnovnih škola.

U prvoj utakmici pobijedile su OŠ Stjepana RadićaŠSD Predolac Metković rezultatom 19:8.

U drugoj utakmici pobijedile su OŠ Vladimira Nazora Ploče rezultatom 11:18.

U ekipi su bile: Vanessa Bebić, Sara Šiljeg, Karla Šiljeg, Gea Kozina, Luca Ramić, Paula Buljubašić, Nikolina Medak, Klara Volarević, Matea Marušić, Reina Bebić, Iris Kozina, Iva Jerković, Luca Dominiković i Marta Prusac.

Djevojčice su na natjecanje vodile učiteljica tjelesne kulture Jelena Galov, prof. te trenerica Martina Nikolić.

NERETVA U ČAKOVCU OSIGURALA OSTANAK

Pogotkom Lorene Ljubice Bulum ŽNK Neretva osigurala ostanak u Prvoj ligi

Objavljeno prije

Autor

Konačno prave vijesti s gostovanja nogometašica Neretve. Pobijedile su Metkovke u gostima Katarinu Zrinski, na igralištu NK Omladinac, Novo Selo Rok,s 1:0, pogotkom Lorene Ljubice Bulum u 50. minuti susreta.

Darovita Lorena iskoristila je kvalitetno dodavanje Mandić i svojoj ekipi priuštila golemu sreću zbog pobjede i konačane spoznaje da će Neretva i sljedeće sezone biti prvoligaš. I ne samo to, Neretva će ukoliko u posljednjem kolu u nedjelju pobijedi Viktoriju iz Slavonskog Broda zauzeti peto mjesto na ljestvici, što se konačnog plasmana tiče.

Treba reći da je  11 hrabrih djevojaka s Neretve tijekom utakmice uložilo goleme napore, svo svoje znanje i energiju kako bi pomogle klubu i doživjele radost pobjede. Imale su razdoblja dominacije, Mandić i Dedaj su pogodile okvir vrata Katarine Zrinske, ekipe koja je također imala nekoliko prigoda. Međutim, sve opasnosti od svoje mreže uspješno je otklanjala danas izvanredna Jelena Kešina.

Ovom pobjedom u gostima otklonjene su sve dvojbe oko Neretvine sudbine u prvoliogaškom društvu, a u nedjelju će se okončati nikad dulja ni čudnija natjecateljska sezona.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije