Ostanimo u kontaktu

ŠŠD GUSAR

Djevojčice i dječaci OŠ don Mihovila Pavlinovića prvim mjestima osigurali plasman na Regionalno natjecanje u rukometu

Objavljeno prije

U četvrtak, 16. svibnja održalo se Županijsko natjecanje u rukometu u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću. Djevojčice i dječaci iz ŠŠD Gusar iz OŠ don Mihovila Pavlinovića osvojili su prva mjesta i tako se plasirali na Regionalnu razinu natjecanja.

Djevojčice su nastupale u sastavu: Vanessa Bebić, Matea Marušić, Nora Prusac, Luca Dominiković, Paula Buljubašić, Sara Šiljeg, Karla Šiljeg, Gea Kozina, Luca Ramić, Nikolina Medak, Reina Bebić, Iris Kozina, Lana Musulin i Eva Šiljeg. Voditeljice ekipe su: Martina Nikolić i Jelena Galov.

Rukometašice su pobijedile ekipu iz OŠ Vladimir Nazor iz Ploča rezultatom 16:7.

Ekipu rukometaša sačinjavali su: Željko Ereš, Karlo Raguž, Luka Prlić, Stipe Rastočić, Roko Malić, Milenko Jelinić, Stjepan Krtalić, Petar Zloić, Mirko Jurišin Obrvan, Domagoj Popović, Duje Šiljeg i Petar Manenica. Trener je Dalibor Mateljak.

Rukometaši su pobijedili ekipe Župa dubrovačka i OŠ Opuzen te se tako plasirali na daljnju razinu natjecanja.

Čestitamo ekipama i trenerima na još jednom uspjehu i želimo im puno uspjeha u daljnjem tijeku natjecanja.

 

PRVENSTVO SE PRIVODI KRAJU

ŽNK Neretva počela s treninzima

Objavljeno prije

Na glavnom nogometnom travnjaku sreli smo seniorke ŽNK Neretva koje su počele s treninzima za nastavak prvenstva, iako još uvijek nije poznato u kojem obliku će se ono privest kraju.

Kakva god odluka Saveza bila, o kojoj ćemo zasigurno u narednim objavama, cure su se okupile i spremno će dočekati svoje preostale susrete.

Napravili smo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije