Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

MALONOGOMETNI TURNIR POD REFLEKTORIMA

”Djeci Jerkovca” treće izdanje juniorskog turnira na Jerkovcu

Objavljeno prije

Juniorski turnir Jerkovac

Pobjednik trećeg izdanja Junuiorskog malonogometnog turnira ”Jerkovac” je domaća ekipa Djeca Jerkovca, u finalu su s 1:0 savladali ekipu Unuci&Roko. Treće mjesto je pripalo je ekipi Metkovski maligani koji su bili bolji od pločanskog Elana s 4:2, a u revijalnoj utakmici Stariji, ili da kažemo iskusniji, su nadigrali Mlade s 5:2.

Najboljim golmanom turnira proglašen je Marko Jakić, priznanje mu je uručio Ivica Sokol. Najboljem igraču turnira, Anti Sokolu priznanje je uručio Jozo Ćužić – Štruva, a najboljem strijelcu, Marku Manenici priznanje je uručio Damir Jerković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Predsjednik udruge Djeca Jerkovca, Ante Jerković dodijelio je pehar za treće mjesto ekipi Metkovskih maligana. Drugoplasiranoj ekipi Unuci&Roko pehar je uručio Ante Zovko, predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića, dok je pobjednički pehar ekipi Djeca Jerkovca uručio zamjenik gradonačelnika, Damir Raič.

Goste je zabavljao Danijel Boto, nakon kojeg je fešta uz jerkovačke glazbenike potrajala do kasno u noć. Donosimo foto-galeriju…

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije