MALONOGOMETNI TURNIR POD REFLEKTORIMA

”Djeci Jerkovca” treće izdanje juniorskog turnira na Jerkovcu

Objavljeno 6. kolovoza 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News, Sport.

Juniorski turnir Jerkovac

Galerija

Pobjednik trećeg izdanja Junuiorskog malonogometnog turnira ”Jerkovac” je domaća ekipa Djeca Jerkovca, u finalu su s 1:0 savladali ekipu Unuci&Roko. Treće mjesto je pripalo je ekipi Metkovski maligani koji su bili bolji od pločanskog Elana s 4:2, a u revijalnoj utakmici Stariji, ili da kažemo iskusniji, su nadigrali Mlade s 5:2.

Najboljim golmanom turnira proglašen je Marko Jakić, priznanje mu je uručio Ivica Sokol. Najboljem igraču turnira, Anti Sokolu priznanje je uručio Jozo Ćužić – Štruva, a najboljem strijelcu, Marku Manenici priznanje je uručio Damir Jerković.

Predsjednik udruge Djeca Jerkovca, Ante Jerković dodijelio je pehar za treće mjesto ekipi Metkovskih maligana. Drugoplasiranoj ekipi Unuci&Roko pehar je uručio Ante Zovko, predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića, dok je pobjednički pehar ekipi Djeca Jerkovca uručio zamjenik gradonačelnika, Damir Raič.

Goste je zabavljao Danijel Boto, nakon kojeg je fešta uz jerkovačke glazbenike potrajala do kasno u noć. Donosimo foto-galeriju…

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari