Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

ŽENSKI NOGOMET

Dinamo iz Zagreba s 0:5 slavio u Metkoviću

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

U utakmici šestog kola prvenstva 1.HNLŽ U-17, mlade igračice Neretve izgubile su od Dinama iz Zagreba s 5:0 na svom terenu u Metkoviću.

Pogotke za gošće polučile su Huzmić u 13, Peretić (58), Kovačević (70), Žulj (75) i Kovačević (82).

Metkovke su imale svojih prigoda ali ih nisu iskoristile, dok su djevojke iz Zagreba iskoristile sve ukazane i izrađene prigode.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Treba pohvaliti angažman igračica Neretve u svim dosadašnjim utakmicama pa i na ovoj. Od početka prvenstva doživjele su pet poraza: Split (1:0), Graničar (0:2), Rijeka (5:0), Viktorija (pobjeda 3:0), Međimurje (2:1), Dinamo (0:5). S tri boda nalaze se na devetom mjestu na ljestvici.

U subotu je Neretva igrala u sastavu:

Klobučić, Menalo, Rodin, Ujdur, Falak, G. Martinović, Tomašić, Sušić, Sršen, P. Martinović, Šimić. Na klupi su bile: Jurić i Šiljeg.

DANAS SE IGRA PRVA ZAOSTALA UTAKMICA

Rukometašice Metkovića kod kuće igraju sa Zadrom

Objavljeno prije

Autor

Rukometašice Metkovića u drugoligaškom stupnju natjecanja do sada su odigrale šest utakmice i prikupile četiri boda te se nalaze na šestom na ljestvici. Zbog poznatih (epidemioloških ) okolnosti morale su biti odgođene čak tri utakmice, sa Zadrom, Sinjom, i Orkanom.

U subotu, 4.prosinca s početkom u 16 sati Metkovke će na svom parketu ugostiti  ŽRK Zadar, ekipu koja ima samo dva boda. No bez obzira na skromnu bodovnu zalihu Zadranki,  igračice ŽRK Metković moraju igrati kako najbolje mogu i znaju. Inače, pokazale su da znaju i da mogu i da svom klubu žele donositi nove uspjehe. Kako stoji u službenom rasporedu, već sutra, dakle 5.12. Metkovke bio trebale otputovati u Sinj i odraditi utakmici iz 6.kola, a onda 12.prosinca trebale bi otputovati u Dugi Rat i odigrati utakmicu iz 4.kola s Orkanom.

Zaista, pred našim rukometašicama dosta je teško razdoblje, nadamo se i uspješno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije