Ostanimo u kontaktu

NOGOMET

Diego Remmel u omladinskom kampu bundesligaša TSV Bayer 04 Leverkusena

Objavljeno prije

Već smo pisali o mladom Metkovcu Diegu Remmelu koji trenutno krasi špicu ONK Metkovića, kod trenera Ante Bebića. Ovaj put se istaknuo s pozivnicom u omladinski kamp bundesligaša TSV Bayer 04 Leverkusena.

Inače pionir ONK Metkovića, Diego Remel se istaknuo i 2018. godine na Tradicionalnom nogometnom turniru za dječake rođene 2007. i 2009. godine u Pločama, kada je za Neretvine ‘tiće‘ pod trenerskom palicom Lukše Veraje proglašen najboljim strijelcom turnira.

Prošlog ljeta Diego je bio u ljetnom kampu također bundesligaša Schalkea iz kojeg se vratio pun dojmova i opčinjen pristupom prema mladim nebrušenim talentima, tako da je ovogodišnji poziv u Bayer Leverkusen jedva dočekao.

Čestitamo mladom perspektivnom napadaču i želimo mu puno uspjeha u daljnjoj sportskoj karijeri.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Ovogodišnji Maraton lađa bez gledatelja

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Vodstvo Udruge lađara Neretve na čelu s gosp. Lukom Oršulićem danas je održalo konferenciju za medije na kojoj je prisutne izvjestilo o načinu održavanja ovogodišnjeg Maratona lađa, koji će se održati u subotu 8. kolovoza 2020.

Kao i brzinske utrke u Opuzenu, Maraton lađa će se održati uz sve epidemiološke mjere i bez gledatelja. Zasigurno novost ovogodišnjeg Maratona je da će ga uživo prenositi HRT, a uz prvotno prijavljenih 35 ekipa, dvije su otkazale svoj nastup zbog situacije s koronavirusom.

Čelnik lađarica Pavo Delija je izvjestio da će se 7. Maraton lađarica održat također uz sve epidemiološke mjere te da će ove godine sudjelovat rekordnih 10 ekipa.

Pressicu smo prenosili uživo, poslušajte što su čelnici krovne organizacije lađara poručili.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije