Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ONK METKOVIĆ ŽELI OSTATI U VRHU LJESTVICE

Derbi u Gabrilima između Croatie i Metkovića

Objavljeno prije

ONK Metković - NK Croatia

ONK Metković je od početka prvenstva u Prvoj županijskoj ligi igrao kao nikad do sada, osvajao je bodove i zasjeo na čelo ljestvice.

Došao je sudar s Konavljaninom na vlastitom terenu i neodlučen ishod, zatim je uslijedilio gostovanje u Orebiću i u zadnjim minutama gubitak bodova. Gusar je s 2:0 bio bolji u Metkoviću prošle nedjelje, a u sljdećem kolu Metković je opet sudionik derbija u Gabrilima s Croatiom. Trenutačno je Croatia na drugom mjestu, a ONK Metković na trećem s 19 bodova.

U redovima Metkovića tijekom tjedna analizirali su uzroke poraza od Gusara, ali i nastupe koji su preostali do kraja prvenstva. Zajednički je zaključak da nema razloga za paniku i da će u Gabrilima Metkovci pokazati odlučnost i znanje.

U momčadi neće biti Dane Dominikovića, Luke Borovca i Nikole Jelčića zbog poslovnih obveza, ali će ostali igrači pokušati ne samo nadomjestiti njihove izostanke već će većom borbenošću pokušati ostvariti i pozitivan rezultat.

Treba reći da igrače Metkovića do sada niti jedan takmac nije nadigrao pa ima razloga očekivati i dobre vijesti nakon susreta s Croatiom.

Doduše, igrači Metkovića su (će) prije puta u Gabrile proslavljati ženidbu svog suigrača Marina Talajića, pa će možda jednim dijelom i taj čimbenik utjecati na ukupno raspoloženje nogometaša Metkovića, koji su i do sada nebrojeno puta pokazali da se znaju veseliti, ali i pobjeđivati.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije