Ostanimo u kontaktu

DEFINITIVNO NAJLJEPŠI GOL PROTEKLOG VIKENDA

Nikola Jelčić pogađa sa sredine terena, neobranjivo točno pod gredu

Objavljeno prije

Budno oko kamere ONK Metkovića zabilježilo je nešto što ne viđamo tako često na sportskim terenima.

Početak je drugog poluvremena i ONK Metković otvara igru… Nikola Jelčić upućuje loptu sa sredine terena i pogađa točno pod gredu, neobranjivo za golmana ŠD Smokvica.

Ovo zaista vrijedi pogledati više puta, i ne samo kola, vjerujemo da će biti u konkurenciji najljepših golova 1. Županijske nogometne lige.

GOSTOVANJE U POREČU

Boćari Metković doživjeli još jedan poraz

Objavljeno prije

Autor

Gostujući u Poreču u šestom kolu prvenstva prvoligaša, boćari Metkovića doživjeli su i peti poraz ove jeseni, a u susretu s BK Istra Poreč.

U prvoj disciplini, pojedinačno Markica Dodig je pobijedio domaćeg Vedrana Špelića, uzvratili su Porečani u paru klasično, slijedi obračun u disciplini trojka klasično gdje su Kežić, Sršen i M. Batinić izvukli 7:7 i jedan poen.

U bližanju i izbijanju u krug Mate Čorluka upisuje poraz, dok je Andrija Čorluka u vrlo dobroj igri ostvario dva poena, u brzinskom izbijanju.

U preciznom je Dodig opet bio bolji u sudaru s Tadićem, a potom slijedi pobjede domaćih u brzinskom štafetnom, pojedinačno klasično (dvaput) i u paru klasično, nakon čega je bilo jasno komu će pripasti konačna pobjeda.

Na kraju su u trojkama Kežić, Sršen i Stijepo Batinić remizirali 7:7, i Metkoviću donijeli jedan poen. Na kraju je rezultat glasio 18:8. Treba reći da su Metkovci nastupili sa samo osam igrača, jer nekolicina boćara nije putovala.

U svakom slučaju, BK Metković nikako ne može biti zadovoljan postignutim rezultatima u prvoj prvenstvenoj dionici.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije