Ostanimo u kontaktu

ODRŽAN SASTANAK U NK NERETVA

Darijo Srna pokazao interes za razvoj i unapređenje NK Neretva

Objavljeno prije

Foto: NK Neretva

Za vrijeme zimske pauze ledendarni igrač Hajduka, Shakhtara i kapetan Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna je posjetio svoj matični klub, NK Neretvu.

Prilikom druženja na kojem su prisustvovali gradonačelnik Dalibor Milan, predsjednik sportske zajednice Ante Zovko i članovi uprave Kluba, Dariju Srni su uručeni prigodni pokloni od strane gradonačelnika i NK Neretve uz znak zahvalnosti za sve što je dosad donirao i pomogao sportu uopće, NK Neretvi i medicinskim ustanovama Grada Metkovića.

Jerković – Srna – Milan

Na sastanku je predočen plan razvoja Kluba u narednom periodu s posebnim naglaskom na infrastrukturna ulaganja Grada Metkovića i to natkrivanje zapadne tribine, pripremni radovi i postavljanje umjetne trave na pomoćno igralište.

Darijo Srna se zahvalio na znakovima pažnje, te je s velikom radošću primio informacije o infrastrukturnim ulaganjima, najvećim u posljednjih 40 godina i sebe stavio na raspolaganje Klubu za pomoć u radu i daljnju buduću poslovnu suradnju.

NERETVANAC SLAVIO 5:0

U prijateljskoj nogometnoj utakmici Neretvanac bolji od ONK Metkovića

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija

Nogometaši županijskog ligaša ONK Metković, odigrali su svoju drugu pripremnu utakmicu na svom terenu, ovom prigodom s Neretvancem iz Opuzena. U susretu s Neretvom prije nekoliko dana doživjeli su poraz, 4:0, a u srijedu su Opuzenci slavili s 0:5.

Treba reći da su i jedni i drugi u prvom dijelu susreta prikazali dobar i dinamičan nogomet te da je bilo izglednih prilika i za jedne i druge. Metković se dobro držao sve do 71. minute, kada je Neretvanac postigao prvi gol a zatim, do kraja još četiri. Očito je da je treće ligaš bio spremniji, ali nije za podcjenjivanje niti igra koju je pokazao Metković. Dapače, vidjelo se da je momčad na pravom putu i da će spremna dočekati početak drugog dijela prvenstva.

Metkovci će u subotu u Ploče gdje će igrati s Jadranom LP, prvoplasiranom momčadi Treće lige -jug.

U prvom pretkolu Kup natjecanja ONK Metković će igrati s Gusarom u Kominu dok je drugi par Jadran LPNeretva.

Inače, ONK Metković je dobio još dva vrijedna igrača. Iz Neretve se vratio vratar Božo Medić, a iz Maestrala je došao Ivan Šutalo koji je za Krvavčane jesenas postigao pet golova. Spomenimo da je Ivan Šutalo brat Mihovila Šutala koji igra na Cipru, i Boška Šutala koji igra u Atalanti. Ranije su Metkovcima pristupili Medak i Primorac.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije