Ostanimo u kontaktu

ODRŽAN SASTANAK U NK NERETVA

Darijo Srna pokazao interes za razvoj i unapređenje NK Neretva

Objavljeno prije

Foto: NK Neretva

Za vrijeme zimske pauze ledendarni igrač Hajduka, Shakhtara i kapetan Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna je posjetio svoj matični klub, NK Neretvu.

Prilikom druženja na kojem su prisustvovali gradonačelnik Dalibor Milan, predsjednik sportske zajednice Ante Zovko i članovi uprave Kluba, Dariju Srni su uručeni prigodni pokloni od strane gradonačelnika i NK Neretve uz znak zahvalnosti za sve što je dosad donirao i pomogao sportu uopće, NK Neretvi i medicinskim ustanovama Grada Metkovića.

Jerković – Srna – Milan

Na sastanku je predočen plan razvoja Kluba u narednom periodu s posebnim naglaskom na infrastrukturna ulaganja Grada Metkovića i to natkrivanje zapadne tribine, pripremni radovi i postavljanje umjetne trave na pomoćno igralište.

Darijo Srna se zahvalio na znakovima pažnje, te je s velikom radošću primio informacije o infrastrukturnim ulaganjima, najvećim u posljednjih 40 godina i sebe stavio na raspolaganje Klubu za pomoć u radu i daljnju buduću poslovnu suradnju.

NERETVA OPET IZGUBILA

Iako su imali terensku prevagu, igrači Neretve doživjeli novi poraz

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve nisu ni ove subote uspjeli obradovati svoje navijače s makar i jednim osvojenim bodom. U susretu s GOŠK Dubrovnikom kojemu su bodovi također bili potrebni, Neretva je bila nešto nadmoćnija, ali prilike koje su igrači stvarali nisu realizirane.

Dubrovčani su u prvom dijelu, makar se tako činilo, više pozornosti pridavali čuvanju svojih vrata, a napadi domaćih nisu završavali onako bi trebali.

Šefko Okić je u 23. minuti uspješno realizirao udarac s 11 metara za Neretvino vodstvo, 1:0. S tim rezultatom momčadi su otišle na odmor.

U nastavku su gosti krenuli nešto odlučnije prema vratima Neretve i vrataru Kozini. To im se isplatilo jer je Farić u 60.minuti iskoristio neopreznost obrane Neretve te je poravnao na 1:1.

Obrana domaćih nije uspjela zaustaviti Baldu Cicijelja u 85. minuti, kada je iskusni strijelac poentirao za 1:2 i pokazalo se, pobjedu svoje momčadi.

Sedam minuta sudac Dugandžić je produljio utakmicu. Neretva je napadala ali  bez prave završnice  , što je značilo i pobjedu Dubrovčana.

Uglavnom, naša Neretva je i dalje na samom začelju ljestvice s 31 bodom, a kako će izgledati njezina pozicija na kraju prvenstva posve je neizvjesno.

Svi rezultati:

  • H.Vitez-Vodice 2:0
  • Primorac-BŠK Zmaj 4:0
  • Zagora-Uskok  3:1
  • Neretva-GOŠK Dubrovnik 1:2
  • Zmaj (M)-Urania 2:0
  • Jadran LP-Neretvanac 1:0
  • Split-OSK 2:2.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije