Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ODRŽAN SASTANAK U NK NERETVA

Darijo Srna pokazao interes za razvoj i unapređenje NK Neretva

Objavljeno prije

Foto: NK Neretva

Za vrijeme zimske pauze ledendarni igrač Hajduka, Shakhtara i kapetan Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna je posjetio svoj matični klub, NK Neretvu.

Prilikom druženja na kojem su prisustvovali gradonačelnik Dalibor Milan, predsjednik sportske zajednice Ante Zovko i članovi uprave Kluba, Dariju Srni su uručeni prigodni pokloni od strane gradonačelnika i NK Neretve uz znak zahvalnosti za sve što je dosad donirao i pomogao sportu uopće, NK Neretvi i medicinskim ustanovama Grada Metkovića.

Jerković – Srna – Milan

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na sastanku je predočen plan razvoja Kluba u narednom periodu s posebnim naglaskom na infrastrukturna ulaganja Grada Metkovića i to natkrivanje zapadne tribine, pripremni radovi i postavljanje umjetne trave na pomoćno igralište.

Darijo Srna se zahvalio na znakovima pažnje, te je s velikom radošću primio informacije o infrastrukturnim ulaganjima, najvećim u posljednjih 40 godina i sebe stavio na raspolaganje Klubu za pomoć u radu i daljnju buduću poslovnu suradnju.

ULTIMATE SPORTS GYM

UGYM predstavlja novi grupni trening za djecu ‘Fit Teen’

Objavljeno prije

Rezultati sistematskih pregleda djece u osnovnim i srednjim školama iz godine u godinu pokazuju porast deformiteta kralježnice, prsnog koša i nepravilne posture. Razlog tomu je nekoliko različitih faktora ali ponajviše sjedilački način života i smanjena tjelesna aktivnost.

Zbog svega navedenog, UGYM vam predstavlja novi grupni trening za djecu od 11 do 15 godina pod nazivom Fit Teen. Riječ je o vježbama snage, fleksibilnosti i koordinacije pokreta koje za cilj imaju poboljšanje motoričkih sposobnosti djece i stjecanje navike za tjelesnom aktivnošću.

Program vodi naša Jelena Dragović, fizioterapeut s 19 godina iskustva u radu s djecom s neurološkim poteškoćama te adolescentima s progresivnim oboljenjima kralježnice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivamo sve zainteresirane na uvodni sat koji će se održati 3.10.2022. u 19:15h uz obvezno prisustvo jednog roditelja.

Pridružite nam se na treningu i obećavamo dobrom druženju.

Ultimate Sports Gym

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije