Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ODRŽAN SASTANAK U NK NERETVA

Darijo Srna pokazao interes za razvoj i unapređenje NK Neretva

Objavljeno prije

Foto: NK Neretva

Za vrijeme zimske pauze ledendarni igrač Hajduka, Shakhtara i kapetan Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna je posjetio svoj matični klub, NK Neretvu.

Prilikom druženja na kojem su prisustvovali gradonačelnik Dalibor Milan, predsjednik sportske zajednice Ante Zovko i članovi uprave Kluba, Dariju Srni su uručeni prigodni pokloni od strane gradonačelnika i NK Neretve uz znak zahvalnosti za sve što je dosad donirao i pomogao sportu uopće, NK Neretvi i medicinskim ustanovama Grada Metkovića.

Jerković – Srna – Milan

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na sastanku je predočen plan razvoja Kluba u narednom periodu s posebnim naglaskom na infrastrukturna ulaganja Grada Metkovića i to natkrivanje zapadne tribine, pripremni radovi i postavljanje umjetne trave na pomoćno igralište.

Darijo Srna se zahvalio na znakovima pažnje, te je s velikom radošću primio informacije o infrastrukturnim ulaganjima, najvećim u posljednjih 40 godina i sebe stavio na raspolaganje Klubu za pomoć u radu i daljnju buduću poslovnu suradnju.

PORAZ RUKOMETAŠA

Hrvatska izgubila vrlo važnu utakmicu s Crnom Gorom

Objavljeno prije

Autor

U najavi sam napisao da Hrvatska može pobijediti Crnu Goru, ali nije bilo tako.

Naši su poraženi, 32:26, uz napomenu da se gotovo ni u jednom trenutku nismo mogli ravnopravno nositi s reprezentacijom susjedne države koja do sada na velikim natjecanjima nije zabilježila rezultate niti približne onima kakve je postizala Hrvatska.

Sama igra naših bila je doista slaba, kako u obrani tako i u napadima u kojima su naši završavali akcije nakon deset ili dvadeset sekundi i pri tomu griješili.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na poluvremenu se već nazirala stvaranost jer su Crnogorci imali plus 6.

Vratar Crne Gore Nebojša Simić sa svojih 14 obrana bio je najbolji pojedinac utakmice, a po sedam postigli su Branko i Miloš Vujović. Naš Ivan Čupić gađao je 7/8, a Cindrić je dodao svojih pet golova.

Naši vratari, Pešić i Alilović nisu bili na razini, iako su upisali po nekoliko obrana. Da bismo stekli kakve takve izglede za dalje, moramo pobijediti Dansku, Island i Nizozemsku!

Je li to moguće ? Osobno mislim da jest jer je hrvatska reprezentacija u starijoj i novijoj povijesti znala izići iz kriznih stanja kako na utakmicama tako i na ljestvicama skupina. Da će biti teško u to ne treba sumnjati, ali nada postoji.

Naš sastav na EP određivali su liječnici i PCR testovi. Možda se sreća i nama osmjehne pa da izbornik Horvat može konačno složiti i obranu i napad.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije