Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

SVI NA ŠTRUVINO

Danas prijateljski susret ONK Metković i Zrinjskog iz Mostara

Objavljeno prije

Foto: Facebook / ONK Metković

Foto: Facebook / ONK Metković

Danas će se, s početkom u 15:30, sati na igralištu ONK Metkovića sastati županijski prvoligaš i Premijer ligaš BiH, Zrinjski iz Mostara.

Prošlogodišnji BiH prvak nalazi se na pripremama u Međugorju, pa će skoknuti do prijatelja u Metković kako bi još jednom treneri Slišković i Ivanković mogli vidjeti na koje igrače računaju u nastavku prvenstva.

Metkovci su također krenuli s pripremama, baš zbog ove utakmice, za koju su dogovori dugo trajali. U svakom slučaju, prijatelji nogometa imaju razloga posjetiti metkovsko igralište i uživati u nogometnim vještinama igrača i jedne i druge momčadi.

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije