Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

IGRALIŠTE IZA VAGE

Danas počinje Memorijal ‘Ante Rebac’, u organizaciji NK Neretva

Objavljeno prije

Nakon par godina neodržavanja Memorijalnog turnira ‘Ante Rebac’, turnir će se ponovno održati u razdoblju od 16. do 18. kolovoza.

Dosadašnji turnir je bio namijenjen mlađim uzrastima, a ovo je prvi put da će se turnir održati za seniore. Prvotna ideja je bila da na turniru sudjeluju četiri ekipe iz doline Neretve, uz NK Neretva kao domaćina na turnir su se odazvali ONK Metković, Jadran LP, dok je NK Neretvanac u zadnji trenutak odustao od sudjelovanja te je naknadno pozvan i odazvao se na sudjelovanje GOŠK DUBROVNIK.

Turnir se igra na igralištu Iza Vage a započinje u petak, 16. kolovoza u 18 sati utakmicom između NK GOŠK Dubrovnik i NK Jadran LP, a nastavlja se u subotu, također u 18 sati utakmicom između NK Neretve i ONK Metkovića, dok je u nedjelju finalna utakmica i utakmica za treće mjesto.

Nemorijal Ante Rebac

Ulaz na utakmice je besplatan, ali će na ulazu biti kutije za donacije za akciju VELIKO SRCE ZA DJECU NERETVE kojoj je cilj skupiti 500.000,00 kuna za kupnju sanitetskog vozila i medicinske opreme za rodilište u Metkoviću.

Organizatori se ovim putem zahvaljuju obitelji pok. Ante Rebca na podršci za održavanje turnira.

OČEKIVANI NASTAVAK PRVENSTVA ZA 4 TJEDNA

RK Metković Mehanika: još je dugo do nastavka prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Rukometaši Metković Mehanike marljivo vježbaju u svojoj dvorani i pripremaju se za nastavak prvenstva. Od prekida natjecanja zbog epidemije korona virusa prošla se tek dva tjedna, a do najavljenog ili mogućeg nastavka ostala su još četiri tjedna odnosno pet prvenstvenih utakmica.

Posve je jasno da ni trenerima ni igračima nije nimalo lako tempirati pripreme s obzirom na to da se radi o duljem prekidu, ali iz te kože ne može se, pa svi, kako doznajemo uredno obavljaju svoje zadaće.

U momčadi nema nikakvih promjena, svi igrači rade, vježbaju i nastoje zadržati kontinuitet u svim aktivnostima.

I naši rukometaši, uostalom kao i mnogi drugi, unatoč nemogućnosti igranja dokazuju da vole sport kojim se bave i klub čije boje brane, a sve u nadi da će opaki virus nestati s lica zemlje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije