Ostanimo u kontaktu

NOGOMET

Damir Petković novi predsjednik GOŠK-a iz Gabele

Objavljeno prije

Foto: ČA::Portal

Foto: ČA::Portal

Jučer je u Gabeli održana izvanredna Izborna skupština na kojoj je birano novo vodstvo Nogometnog kluba GOŠK. Nakon punih 20 godina poziciju predsjednika kluba napustio je Pero Pavlović, koji je kormilo predao Damiru Petkoviću. Pavlović je zadržao funkciju prvog dopredsjednika, dok je za drugog izabran Mirko Sušak.

Predsjednik Upravnog odbora je Tomislav Limov, a predsjednik Nadzornog odbora Nikica Pehar. Predsjednikom Skupštine imenovan je Pero Jurković, a titulu dopredsjednika Skupštine preuzeo je Nikica Sušak.

– Planovi su kao i oni dosadašnji – biti u samom vrhu Prve lige Federacije BiH i izboriti ulazak u Premijer ligu. Nažalost, ove godine to nismo uspjeli, drastično smo pokradeni u posljednjem kolu i nanesena nam je teška nepravda, i iskreno ne znamo kako ćemo dalje s ovakvim rukovodstvom federalnog Saveza, ali borit ćemo se za zacrtane ciljeve.
Ja sam u klubu par godina, bio sam dopredsjednik kluba, dosta sam upućen u rad kluba i organizaciju u svakom pogledu, a kako sam poslovno aktivan čovjek u klubu su htjeli da budem na čelu kako bih doveo više sponzora, – rekao je za ČA::portal novi predsjednik GOŠK-a Damir Petković.

Pero Pavlović posljednjih 20 godina bio je osoba po kojoj se gabelski GOŠK bio prepoznat u cijeloj BiH i izvan njenih granica.

– Sve smo napravili u interesu kluba, ja podržavam u potpunosti novog predsjednika, i naravno ostajem i dalje vojnik kluba. Radit ću isto, čak i više, bez obzira na titulu, kako bi GOŠK napredao u organizacijskom i svakom drugom smislu, – rekao je za ČA::portal Pero Pavlović.

Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije