Ostanimo u kontaktu

ULTIMATE SPORTS GYM

Cure ŽNK Neretva odradile trening u novootvorenom U-GYM body clubu

Objavljeno prije

Broj korisnika U-GYM body cluba iz dana u dan neprestano raste. Ovaj put voditelj Maksim Tolić pozvao je djevojke i trenere iz ŽNK Neretva da dođu posjetiti novootvorenu teretanu, da vide što sve u teretani ima i koje su mogućnosti da održe jedan trening.

Tom prilikom sportski direktor ŽNK Neretva, Ante Boras najavljuje i dogovor za buduću suradnju o čemu nam kaže:

– Supruga gosp. Tolića je također bivša članica ŽNK Neretva od samih početaka i nadamo se da će se Manuela kad završi Akademiju na proljeće vratiti nama trenirati.

Cure su zadovoljne svim spravama i svim što je u prilogu postavljeno. Ovo je jedna vrhunska teretana, vrhunska stvar za naš grad i za sportaše ovoga grada, doline Neretve i šire. Nadamo se da ćemo nastaviti suradnju jer smo mi prva liga, a i ova teretana je prva liga u modernom svijetu jer teretanu koriste svi vrhunski sportaši, a koristit će je i ŽNK Neretva koja je zasigurno ponos našeg grada, jer mi predstavljamo i naš grad, naš klub i županiju u prvoj ligi među velikim klubovima i gradovima poput Zagreba, Osijeka, Splita. Mi smo na četvrtoj poziciji i nadamo se da ćemo je i zadržati i da će se na proljeće igrati liga za prvaka.

Zahvaljujemo gosp. Toliću na pozivu. – rekao je sportski direktor ŽNK Neretve Ante Boras.

ŽENSKI NOGOMET

Prvenstvo u 1. HNLŽ počet će ipak 14. lipnja

Objavljeno prije

Autor

Povjerenik za natjecanje Prve ženske nogometne lige, Tomislav Kuzman, poslao je klubovima obavijest da će se prvenstvo nogometašica ipak nastaviti 14. lipnja 2020.godine kako je i bilo odlučeno. To je obrazložio činjenicom da ne postoji konsenzus oko promjene nastavka natjecanja Prve HNLŽ, iako su neki klubovi promjene tražili, a među njima bio je ŽNK Neretva.

Još će se možda donijeti odluka o mogućem pomicanju sezone do 9. kolovoza kako bi se izbjeglo igranje radnim danom.

To ujedno znači da će ŽNK Neretva odigrati sve četiri preostale prvenstvene utakmice te da će nakon toga sudjelovati u doigravanju za prvaka (ako bude među prve četiri ekipe), ili u ligi za ostanak bude li nakon te četiri utakmice peta.

To je za Neretvu, ali i za druge klubove novi organizacijski izazov jer se ne radi o profesionalnom klubu kao što je slučaj u Prvoj HNL za muške, a osim toga koronakriza uvelike se odrazila i na financijske mogućnosti sponzora i sportskih asocijacija u gradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije