Ostanimo u kontaktu

ULTIMATE SPORTS GYM

Cure ŽNK Neretva odradile trening u novootvorenom U-GYM body clubu

Objavljeno prije

Broj korisnika U-GYM body cluba iz dana u dan neprestano raste. Ovaj put voditelj Maksim Tolić pozvao je djevojke i trenere iz ŽNK Neretva da dođu posjetiti novootvorenu teretanu, da vide što sve u teretani ima i koje su mogućnosti da održe jedan trening.

Tom prilikom sportski direktor ŽNK Neretva, Ante Boras najavljuje i dogovor za buduću suradnju o čemu nam kaže:

– Supruga gosp. Tolića je također bivša članica ŽNK Neretva od samih početaka i nadamo se da će se Manuela kad završi Akademiju na proljeće vratiti nama trenirati.

Cure su zadovoljne svim spravama i svim što je u prilogu postavljeno. Ovo je jedna vrhunska teretana, vrhunska stvar za naš grad i za sportaše ovoga grada, doline Neretve i šire. Nadamo se da ćemo nastaviti suradnju jer smo mi prva liga, a i ova teretana je prva liga u modernom svijetu jer teretanu koriste svi vrhunski sportaši, a koristit će je i ŽNK Neretva koja je zasigurno ponos našeg grada, jer mi predstavljamo i naš grad, naš klub i županiju u prvoj ligi među velikim klubovima i gradovima poput Zagreba, Osijeka, Splita. Mi smo na četvrtoj poziciji i nadamo se da ćemo je i zadržati i da će se na proljeće igrati liga za prvaka.

Zahvaljujemo gosp. Toliću na pozivu. – rekao je sportski direktor ŽNK Neretve Ante Boras.

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Održano polaganje za učenička kyu zvanja

Objavljeno prije

Večeras je u prostorijama karate kluba Knez Domagoj održano polaganje za učenička kyu zvanja.

Ispitu je pristupilo 14 članova karate kluba koji su svi pokazali zavidno znanje i da su savladali vještinu za tražena zvanja.

Čestitamo svima!

Izvor i foto: facebook / Karate klub Knez Domagoj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije