Ostanimo u kontaktu

ULTIMATE SPORTS GYM

Cure ŽNK Neretva odradile trening u novootvorenom U-GYM body clubu

Objavljeno prije

Broj korisnika U-GYM body cluba iz dana u dan neprestano raste. Ovaj put voditelj Maksim Tolić pozvao je djevojke i trenere iz ŽNK Neretva da dođu posjetiti novootvorenu teretanu, da vide što sve u teretani ima i koje su mogućnosti da održe jedan trening.

Tom prilikom sportski direktor ŽNK Neretva, Ante Boras najavljuje i dogovor za buduću suradnju o čemu nam kaže:

– Supruga gosp. Tolića je također bivša članica ŽNK Neretva od samih početaka i nadamo se da će se Manuela kad završi Akademiju na proljeće vratiti nama trenirati.

Cure su zadovoljne svim spravama i svim što je u prilogu postavljeno. Ovo je jedna vrhunska teretana, vrhunska stvar za naš grad i za sportaše ovoga grada, doline Neretve i šire. Nadamo se da ćemo nastaviti suradnju jer smo mi prva liga, a i ova teretana je prva liga u modernom svijetu jer teretanu koriste svi vrhunski sportaši, a koristit će je i ŽNK Neretva koja je zasigurno ponos našeg grada, jer mi predstavljamo i naš grad, naš klub i županiju u prvoj ligi među velikim klubovima i gradovima poput Zagreba, Osijeka, Splita. Mi smo na četvrtoj poziciji i nadamo se da ćemo je i zadržati i da će se na proljeće igrati liga za prvaka.

Zahvaljujemo gosp. Toliću na pozivu. – rekao je sportski direktor ŽNK Neretve Ante Boras.

ŽENSKI NOGOMET

Neretva nije uspjela iznenaditi Donata

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija fb ŽNK Donat-Zadar

Iako su optimisti očekivali da će se ŽNK Neretva iz Zadra vratiti s jednim ili s tri boda, to se nije dogodilo. Novi prvoligaš bio je bolji i slavio je s 2:0.

Prvi gol za domaće postigla je Bačić još u 5. minuti. Nakon toga Neretva je zagospodarila terenom, stvarala je prilike, jednostavno bila je bolji takmac. Imala je Neretva nekoliko prigoda, pa i tri ”slobodnjaka”, no lopta nije htjela u mrežu. Na odmor su ekipe otišle s 1:0 u korist Donata.

U nastavku opet je Neretva imala nekoliko prigoda, a onda u 60. minuti ozlijedila se Mandić pa je u igru ušla jedina pričuvna igračica Popović. Upravo je Popović u 83. minuti nehotice poslala loptu u vlastitu mrežu za Donatovih 2:0, i sigurnu pobjedu.

Treba reći da u redovima Neretve nije bilo pet igračica koje su bile odsutne zbog ozljeda ili radnih obveza.

Neretva je igrala u sastavu: Kešina, Mandić (Popović), Herceg, Mijoč, S. Musulin, Dedaj, Šiljeg, Šunjić, Sušak, Čuljak, L. Musulin.

Sudio je Mateo Erceg s pomoćnicima Nimcem i Kraljevićem.

ŽNK Donat – ŽNK Neretva 2:0 (1:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije