Ostanimo u kontaktu
HDZ BANNER

1. ŽUPANIJSKA LIGA

Croatia nadigrala Metković i zsaluženo pobijedila

Objavljeno prije

Nogometaši ONK Metkovića nisu uspjeli u zastaloj utakmici iz sedmog kola savladati momčad Croatie iz Gabrila koja je u Metkoviću prikazala vrlo kvalitetan nogomet i zasluženo slavila.

Tijekom susreta Metkovci nisu uspijevali realizirati neuobičajeno mali broj izglednih prilika, od kojih je Jerkovićeva u drugom dijelu bila najpovoljnija.

Gosti su odlično zatvarali prilaze svom vrataru Mati Borasu, te su vrlo brzo nakon zaustavljanja napadača Metkovića kretali u napade.

Jednu od nekoliko prilika iskoristio je u 35. minuti Pero Ševo koji je na lak način doveo svoje u vodstvo, 0:1.

U nastavku se očekivala agresivnija igra domaćih igrača, međutim osim borbenosti pokazali su vrlo malo. Desnu stranu napada Metkovića odlično je zatvarao Borna Tikvica, igrač golemog potencijala koji je potom kreirao i napade svoje momčadi.

U trećoj minuti nastavka Vlaho Grbešić je bez oklijevanja dobivenu loptu uputio na pravo mjesto za 0:2, što je bio i konačan ishod susreta.

Odavna jedna gostujuća momčad nije prikazala tako dopadljiv i čvrst nogomet, kao što je to učinila Croatia.

S druge strane navest ćemo i neke olakotne okolnosti koje su dovele do poraza Metkovića. To su prije svega crveni kartoni, poslovna zauzetost igrača, i nemogućnost nekih da odrade tjedne vježbe.

Metković je zadržao četvrto mjesto na ljestvici, a Croatia je učvrstlila treće mjesto.

U posljednjem kolu momčad trenera Plećaša sastat će se na svom terenu sa Sokolom.

ONK METKOVIĆ

Barba darivao Školu, Uprava i treneri polaznike

Objavljeno prije

Da Covid 19 ne može baš sve poremetiti pokazuje i jučerašnji događaj na nogometnom igralištu ONK Metkovića gdje je u revijalnom tonu službeno završena još jedna sezona.

Uz same trening-utakmice klupskih kategorija tradicionalno su i dodijeljena priznanja najboljim strijelcima kluba, jer nogomet se ipak igra za golove i publiku.
Tako su pred mnogobrojnom publikom nagrade za najbolje strijelce kluba u sezoni 2019/2020 zasluženo osvojili:

⚽️ PREDNATJECATELJI U8
🏆 Noa Antonini

⚽️ POČETNICI U10
🏆 Mile Konjevod

⚽️ MLAĐI PIONIRI U12
🏆 Roko Kežić (odsutan)

⚽️ MLAĐI KADETI U14
🏆 Mile Družijanić

⚽️ JUNIORI U17
🏆 Nikola Bošnjak

Cjelokupni događaj dodatno je uveličao dugogodišnji član HNS-a i veliki prijatelj ONK Metković Nikša Martinac koji je školi nogometa donirao lopte i opremu za treniranje, kojemu se ovim putem iz Kluba zahvaljuju. Nakon svih dodijela i primopredaja svi akteri događaja su se u opuštenoj atmosferi podružili ispred klupskih prostorija.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije