Ostanimo u kontaktu

MARATON LAĐA 2014.

Crnome putu Veliki štit Kneza Domagoja

Objavljeno prije

UL Crni put pobjednici Maratona lađa 2014.

Drama koja se dogodila odmah nakon starta 17. Maratona u Metkoviću i najveće je optimiste, koji su vjerovali u pobjedu Crnoga puta, pretvorila u pesimiste, ali ne i momke koji su veslali u lađi broj jedan. Silan zaostatak uspjeli su nadoknaditi već pred Opuzenom pa do Ploča ispisati novu povijest Maratona lađa na Neretvi.

Nakon prošlogodišnje nesreće pred samim ciljem u Pločama, kada su izgubili prvo mjesto, mladićima s Crnoga puta u Metkoviću ovogodišnji Maraton nije mogao početi gore. Snažno su povukli i već nakon stotinjak metara uvjerljivo izbili na prvo mjesto, a onda, umjesto da se tako oslobode protivnika i superiorno nastave dalje, izgubili su parić za kojim je parićar (kormilar) skočio Neretvu. Izgubljeno je dragocjeno vrijeme i već na startu su utrku morali započeti sa samoga začelja. Izgleda da je baš to posadi Crnoga puta adrenalin podignulo do neslućenih granica jer su već u Krvavcu dosegnuli parić vodećim Kominjanima, a na predjelu Luke između Krvavca i Opuzena šokirali ih pretjecanjem kao da je utrka tek započela. Kroz Komin su prednost još povećali, a nakon ulaska u Crnu rijeku bilo je jasno tko će se prvi pojaviti na njenome ušću u Pločanski zaljev.

Opširniju foto-galeriju pogledajte preko naše Facebook stranice.

Tekst: I.P. (metkovic.hr)

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije