Ostanimo u kontaktu

II. LAĐARSKI KUP GRADA METKOVIĆA

Crnom putu i drugi Kup grada Metkovića, Stablina druga, juniori Crnog puta treći

Objavljeno prije

II. LAĐARSKI KUP GRADA METKOVIĆA

Jučer, na blagdan sv. Ilije u organizaciji Grada Metkovića i Turističke zajednice Grada Metkovića veslan je II. Lađarski kup grada Metkovića. Natjecalo se 12 ekipa, a ukupno prvo mjesto osvojila je ekipa Crnog puta, druga je bila Stablina, a treće mjesto pripalo je juniorima Crnog puta.

Crni put je jučer pokazao izuzetnu tjelesnu spremu i sinkrono veslanje, koje do sad nije viđeno. Zadnji 100 metara finalne utrke veslali su na mlazni pogon i sasvim zasluženo osvojili i II. Lađarski kup grada Metkovića. Podsjetimo, prošlogodišnji, I. Lađarski kup grada Metkovića, također je osvojila ova proslavljena ekipa Crnog puta.

II. LAĐARSKI KUP GRADA METKOVIĆA

Najbolje u ženskoj konkurenciji bile su lađarice Metkovke.

Nagrade najboljima uručili su gradonačelnik Božo Petrov i njegov zamjenik Nikola Grmoja. Program je vodio Goran Komazin Meka, a ozvučenje odradio Mario Erceg.

Čestitamo pobjednicima!

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije