Ostanimo u kontaktu

B-1 LIGA JUG

Četvrta uvjerljiva pobjeda metkovskih košarkaša

Objavljeno prije

KK Metković - KK Amfora 2

U utakmici doigravanja za poredak u okviru košarkaške B-1 Lige Jug, košarkaši Metkovića izborili su kod kuće visoku i vr ijednu pobjedu u igri s Amforom iz Makarska(77:32).

Oni su u potpunosti nadigrali goste ispod Biokova i ostvarili četvrtu uvjerljivu pobjedu, a uz stručne naputke marljivog trenera Julija Dominikovića.Inače, ni na ovoj utakmici Metkovci nisu igrali u najjačem sastavu jer su zbog poslovnih i drugih obveza izostali  Primorac i Erceg.

Najbolji strijelci u redovima pobjednika bili su H.Veraja (32), Proleta 13,Bajo 11,i Vidović s 10 poena, a ui redovima gostiju istakao se Jović s 19 poena.

Pero Jakić

KOŠARKA U PROBLEMIMA

Košarkaši Metkovića poraženi u Sinju

Objavljeno prije

Kosarka KK Metkovic - Sinj

U prvoj prvenstvenoj utakmici ove jeseni, košarkaši Metkovića poraženi su u Sinju od KK Škola košarke Alkar, rezultatom 93:62 (52:32).

S obzirom na činjenicu da je Metković nastupio sa samo šest igrača, takav poraz ne začuđuje, iako su se Metkovci neko vrijeme dosta dobro držali.

Nikica Medak nam je rekao da košarkaši imaju dosta problema s terminima za vježbanje te da nisu u ravnopravnom odnosu s drugima, kad je riječ o uvjetima za rad, a ima i drugih problema koji će se rješavati u hodu.

I sljedećeg vikenda Metković bi trebao gostovati u sv. Filip Jakovu i igrati s KK Pristan, ali se ne zna vrijeme početka te utakmice.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije