Ostanimo u kontaktu

KADA ĆE ISTRČATI IGRAČICE NERETVE?

Čeka se odluka o sudbini ženskih prvoligaša

Objavljeno prije

ŽNK Neretva, član 1.HNLŽ, kao ni ostali ženski prvoligaši još ne znaju hoće li se i kada nastaviti prvenstvo, hoće li se možda utvrditi postojeći plasman i potom odigrati utakmice za prvaka i utakmice za opstanak, ili će se donijeti neka druga odluka.

Kako doznajemo, više bi se moglo znati početkom sljedećega tjedna kada bi se trebali sastati čelnici HNS-a i članovi Nacionalnog stožera Civilne zaštite koji prema procjeni epidemiološke situacije mogli donijeti određene mjere i naputke.

U prvenstvu su preostala još četiri kola. Ako bi se prvenstvo nastavilo trebalo bi odigrati te četiri utakmice te još šest za prvaka i za opstanak, znači ukupno 10.

Nema sumnje da igračicama Neretve kao i svim drugim sportašima u Metkoviću pa i cijelom svijetu nije lako i da ih ubija neizvjesnost. Ipak, zdravlje svih je najvažnije i to je svima jasno.

Inače, sportski tereni mogu se koristiti od 13. svibnja, ali zajednički treninzi i vježbe nisu dopušteni do 10. lipnja, osim za klubove elitnog razreda.

Osim toga amaterski, ali i svi ostali klubovi moraju osigurati uvjete koji su propisani, što nije baš lako napraviti. Zato s aktivnim, zajedničkim radom u Metkoviću nije započeo niti jedan klub.

Igračice Neretve rade kod kuće, onoliko koliko je u takvim okolnostima moguće, pa je razumljivo da to nije ni nalik pravim i potrebnim oblicima rada na terenu ili u dvoranama.

Trener Neretve, Duško Mijoč, otkrio nam je u razgovoru da su sve igračice i dalje članice kluba, bolje reći niti jedna nije najavila odlazak ili neki drugi razlog za napuštanje Neretve. I to je jedna od brojnih dobrih vijesti  koje dolaze iz Neretve u proteklih nekoliko godina.

PRVENSTVO SE PRIVODI KRAJU

ŽNK Neretva počela s treninzima

Objavljeno prije

Na glavnom nogometnom travnjaku sreli smo seniorke ŽNK Neretva koje su počele s treninzima za nastavak prvenstva, iako još uvijek nije poznato u kojem obliku će se ono privest kraju.

Kakva god odluka Saveza bila, o kojoj ćemo zasigurno u narednim objavama, cure su se okupile i spremno će dočekati svoje preostale susrete.

Napravili smo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije