MALI NOGOMET

CB Ćakula pobjednik sedmog izdanja MMT ‘Eugen Erjauc’

Objavljeno 21. srpnja 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News, Sport.

DSC_8372

Galerija

U utorak je je na ŠRC Orašina odigrana završnica Malonogometnoga memorijalnog turnira Eugen Erjauc. Prvi susret večeri bio je revijalnoga karaktera u kojem su limači NK Neretve pobijedili limačice ŽNK Neretva rezultatom 3:1.

U utakmici za treće mjesto momčad Bronx Orašine savladala je ekipu Carpe Diema 4:3 boljim izvođenjem kaznenih udaraca, nakon što je regularni dio utakmice završio neodlučeno. Potom je odigrana još jedna revijalna utakmica između Veterana IV. gbr HV-a i Eugenovih prijatelja koja je završila neodlučeno 2:2.

Na red je došao i finale, u kojemu je momčad CB Ćakula pobijedila ekipu MNK Travari CB Tropicana rezultatom 3:1. Najbolji strijelac ovogodišnjega turnira je Vinko Krešić iz momčadi Bronx Orašine, a najboljim igračem turnira proglašen je Zvonimir Sršen iz ekipe CB Ćakula. Nagrade ekipama su udijelili gradonačelnik Dalibor Milan, Eugenova majka Ruža Erjauc, fra Duje Jukić, predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića Ante Zovko, Mladen Jakić, Ante Boras, Matea Krstičević i Andrija Boras.

Piše: M.Bokan/Metkovic.hr

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari