Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

FIGHT NIGHT - KARLSRUHE

Čavrk protivniku izvukao polugu na nozi i ostvario toliko priželjkivanu pobjedu

Objavljeno prije

Edo Čavrk, Fight Night Karlsruhe

Večeras je u njemačkom Karlsruheu održan MMA turnir Fight night na kojem je metkovski borac Edo Čavrk ostvario toliko priželjkivanu pobjedu. Svoju prvu borbu nakon godinu i pol dana izbivanja iz ringa Edo je završio izvukavši polugu na nozi Slobodanu Vukiću, borcu koji je zamijenio ozlijeđenog Maxa Madmaxa Grafa i tako meč okončao pobjedom.

Nakon pobjede Edo je izjavio:

– Pobjeda submission, leg lock. Isplatili su se treninzi zadnja dva mjeseca. Ima tu jos dosta rada al nakon godinu i pol povratak je bio veličanstven, najljepši osjećaj kojeg čovjek može doživit. Hvala svima koji su bili uvijek i u dobru i u zlu uz mene!

Edo Čavrk, Fight Night Karlsruhe

Edi Čavrku čestitamo te koristimo priliku da najavimo njegov slijedeći meč, a to je 7. travnja u Metkoviću, kada će na borilačkom turniru u Gradskoj sportskoj dvorani nastupiti uz još tri metkovska borca; Ivana Vladimira, Antu ŠiljegaBoška Mišića.

METKOVIĆ FIGHT NIGHT 3

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije