Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ZAVRŠEN JUBILARNI MEMORIJAL U ORAŠINI

Ćakuli pobjednički pokal 10. Memorijalnog turnira “Eugen Erjauc’

Objavljeno prije

CB Ćakula je nakon boljeg izvođenja udaraca s bijele točke s 4:3 (1:1) u finalu 10. Memorijalnog turnira „Eugen Erjauc“ pobijedila momčad Ispod strehe i ponijela pobjednički pokal na malonogometnom turniru koji se organizira u znak sjećanja na poginulog hrvatskog branitelja Eugena Erjauca.

Crni put je u utakmici za treće mjesto savladao Rubin Kazan, ali nakon izvođenja penala, 6:4 (3:3). U revijalnom nastupu susreli su se veterani NK Neretva i veterani 4.Gardijske brigade, a konačan rezultat glasio je 3:3.

Dodjeli medalja i priznanja nazočila je majka poginulog hrvatskog branitelja Ruža Erjauc, te minsitrica poljoprivrede Marija Vučković i gradonačelnik Grada Metkovića Dalibor Milan, ali i brojni sportaši.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je član CB Ćakula, Ivan Arar, najbolji strijelac bio je Luka Mijoč iz iste momčadi, dok je pokal za fair play ponio Crni put.

Jubilarni Memorijal uspješno je organizrao MNK Killersi Metković, a velik doprinos, kao i obično, dao je Ante Boras.

U SRIJEDU UTAKMICE 23.KOLA 3.HNL

Neretvi u susretu s Primorcem iz Biograda treba pobjeda

Objavljeno prije

Autor

U srijedu će se nastaviti prvenstvo treće ligaša utakmicama 23. kola, a Neretva na svom terenu dočekuje momčad Primorca iz Biograda.

Naši nogometaši izgubili su utakmicu u Unešiću od momčadi Zagore s 2:0, nakon vrlo dobre igre u prvih 25 minuta. Domaći su postigli prvi, a potom i drugi gol, pa povratka nije bilo.

No, ta je utakmica iza igrača i trenera koji su o svemu razgovarali i zaključili da u susretu s Primorcem moraju pokazati sve svoje vrline, uložiti maksimalnu energiju i pametno, ali učinkovitom igrom doći do pobjede.

S obzirom na poziciju na ljestvici jasno je da ni treneru ni igračima nije bilo lako ni u Unešiću, a neće im biti lako ni u srijedu na vlastitom igralištu.

Nalaze se na 14. mjestu na ljestvici s 24 boda, četiri više od posljednjih na ljestvici, igrača Vodica, ali isto tako treba reći da Neretva zaostaje samo 4 boda iza osmog na ljestvici !

Stoga bi pobjeda u srazu s Primorcem bila iznimno važna , kako radi stabilnosti i stjecanja određene doze mira, tako i zbog mogućnosti skoka na ljestvici.

Primorac je trenutačno na 11.mjestu s 26 bodova, pa bi Neretva pobjedom nadmašila svoje suparnike.

– Znam što će te me pitati, i znam što moji igrači i ja zajedno s njima želimo. Nije lako igrati u grču, moramo biti i aktivni i oprezni jer želimo se maknuti s mjesta gdje trenutačno jesmo. Naši igrači pokazali su na treninzima iznimnu energiju, trudili su se do svojih maksimalnih mogućnosti, a sve u cilju dobre pripreme za utakmicu s Primorcem. Znamo da moramo biti homogeni i stalno potvrđivati individualne i klupske vrijednosti, znamo da do kraja natjecanja moramo igrati kako najbolje možemo. Znam da nije lako u samo nekoliko dana odigrati veći broj utakmica, ali naša Neretva može i mora pokazati svoje vrline upravo onda kad je najteže. I u srijedu nisam siguran koji će ozlijeđeni igrači nastupiti, a uz to nećemo moći računati na Radoša zbog žutih kartona. No, bez obzira na sve , igrači Neretve i stručno vodstvo spremni su na još jedan veliki izazov i pobjedu, – rekao je u razgovoru trener Neretve Armando Marenzi.

Dodajmo da će Jadran LP ugostiti Slogu, a Neretvanac, Uraniju. Sve utakmice počet će u 16 sati i 30 minuta

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije