Ostanimo u kontaktu

17. MARATON LAĐA

Brzinske utrke za izbor startnih pozicija

Objavljeno prije

Brzinske utrke - Opuzen 2008

U Opuzenu na Maloj Neretvi večeras se održavaju Brzinske utrke, koje su kao i uvijek na rasporedu dva dana uoči glavnog maratona. Utrke se održavaju radi startnih pozicija, a voze ih jedna po jedna ekipa u istoj lađi i sa istom opremom. Redoslijed nastupa je, prvo debitanti, a zatim od posljednje ekipe po prošlogodišnjem plasmanu.

Dakle, utrke se odvijaju na Maloj Neretvi između mosta i brane, staza duljine oko 120 metara s okretom oko bove i povratkom natrag na mjesto gdje se startalo. Vrijeme se mjeri pomoću lasera a nekad o plasmanu odlučuju i stotinke. Početak utrka je u 17 sati.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Jučer je na analizu poslano 20 uzoraka te je 10 od njih negativno, a za preostalih 10 se još čekaju nalazi.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb su poslana 3034 uzoraka.

Broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao, te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je i dalje ukupno 5 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije