Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

METKOVIĆ IZNJEDRIO JOŠ JEDNOG VRHUNSKOG NOGOMETAŠA

Bruno Šutalo poslije Štimca i Srne treći je Neretvanin koji nastupa za reprezentaciju na svjetskom prvenstvu

Objavljeno prije

Bruno Šutalo

Jučer, 9. listopada, Bruno Šutalo (23.5.1998.) je kao član reprezentacije U-17 otputovao u Čile na Svjetsko nogometno prvenstvo. Naime radi se o dječaku koji je potekao iz nogometne škole NK Neretva iz Metkovića. Prvo vratarsko znanje stekao je kod Dinka Terkeša, nakon čega malo iza svoje 14 godina, na poziv Hajduka, prelazi u kadete HNK Hajduk Split.

Nedugo nakon toga uslijedili su pozivi za reprezentaciju U-16 te i sada za reprezentaciju U-17 s kojom su se kvalificirali za završnicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Čileu. Svi naši nogometni stručnjaci se slažu da se radi o iznimno talentiranoj generaciji od kojih se očekuju vrhunski dometi. Bruno Šutalo je treći Metkovac, nakon Igora Štimca i Darija Srne, koji je nastupio na Svjetskom nogometnom prvenstvu. A uz to je iznimno važno napomenuti da se radi o dobro odgojenom dječaku, koji je sa odličnim uspjehom završio osnovnu školu u Metkoviću i nastavio sa odličnim uspjehom u srednjoškolskom obrazovanju u Splitu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mladom Bruni i ostalim reprezentativcima želimo uspjeh i sportsku sreću u Čileu, jer Hrvatska je već imala uspješne “Čileance”, generacija Štimac, Boban, Šuker, Prosinečki, 

Metković može biti ponosan na našeg Brunu, kao i Neretvina škola nogometa, koja je dokazala da može izroditi igrače svjetskog kalibra.

Reprezentacija U-17 - 2015

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije