Ostanimo u kontaktu

PRVENSTVO HRVATSKE U KARATEU

Bronca za Duju Žderića (Karate klub Metković) u prvom danu natjecanja

Objavljeno prije

Karate klub Metković u subotu je nastupio na Prvenstvu Hrvatske u borbama za mlađe uzraste u Rijeci, koje se održava 17.-18. listopada ove godine, gdje će među 490 natjecatelja pokazati što su njihovi članovi pripremili kroz cijelu godinu treniranja, sve s jedinim ciljem, a to je popeti se na postolje i biti jedan od 4 najbolja u državi.

Prvi dan natjecanja za KK Metković nastupio je samo Duje Žderić koji je u kategoriji 2009 godište – 50 kg, prošao prvo kolo u drugom izgubio od finaliste na izjašnjavanje sudaca kod neriješenog rezultata, da bi u repasažu, pobjedom 2:0 osvojio brončanu medalju.

Prvenstvu Hrvatske u borbama za mlađe uzraste, Duje Žderić

Danas za KK Metković nastupa 7 natjecatelja, Duje Mihaljević, Ante Leontić, Katja Jerković, Ema Galov, Dora Galov, Anja Pokrajac i Josip Ćerlek.

Svi natjecatelji su u dobroj formi, a predsjednik kluba Kristijan Krstičević i glavni trener Denis Žderić koji su u pratnji natjecatelja, vjeruju da će i drugi dan natjecanja biti plodonosan za klub, jer uprkos virusu, klub je bez prestanka, a i dijelom vremena i video treningom održavao formu i kvalitetu natjecatelja, s jednim ciljem da bude među najboljim klubovima u državi, što žele i dokazati na ovom prvenstvu.

Već kontinuirano svake godine KK Metković donosi medalje sa Prvenstva Hrvatske, te njegovi natjecatelji ulaze u mlađu reprezentaciju Hrvatske, te su do sada osvojili dva srebra i dvije bronce nastupajući za reprezentaciju na međunarodnim službenim prvenstvima, gdje su predstavljali Hrvatski karate.

RUKOMETNI KUP HRVATSKE

Metković Mehanika u subotu će ugostiti premijerligaša RKHM Dubrovnik

Objavljeno prije

Rukometni klub Metković Mehanika sutra će u Gradskoj sportskoj dvorani povodom zaostale kup utakmice ugostiti premijerligaša RKHM Dubrovnik. Susret će se održati u 18 sati, a prijenos uživo će biti na službenom instagram profilu rk_metkovic kao i FaceBook stranici Rukometni klub Metković-Mehanika.

Kratki osvrt ususret utakmici dao nam je trener Filip Romić:

– Ova nadolazeća kup utakmica došla nam je nakon drugog tjedna bazičnih priprema u kojima treniramo dva puta dnevno. Dio treninga se radi na parketu, a dio u teretani. Radimo na podizanju fizičke spreme uz pomoć kondicijskih trenera Zvonimira Ilića i Antonia Galova. Iznimno sam zadovoljan radom trenera i načinom na koji su se uklopili u tim. Zvonimir i Antonio će s nama biti i kroz sljedeći tjedan, a nakon toga ćemo se više posvetiti taktičko-tehničkim treninzima. Obzirom na početnu fazu priprema u sutrašnjoj utakmici sa Dubrovnikom moramo pripaziti kako nebi došlo do neželjenih ozljeda. Svi igrači će dobiti priliku i tako ovu utakmicu iskoristiti za uigravanje.

Glasnogovornica kluba, Marija Bošnjak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije