Ostanimo u kontaktu

PRVENSTVO HRVATSKE U KARATEU

Bronca za Duju Žderića (Karate klub Metković) u prvom danu natjecanja

Objavljeno prije

Karate klub Metković u subotu je nastupio na Prvenstvu Hrvatske u borbama za mlađe uzraste u Rijeci, koje se održava 17.-18. listopada ove godine, gdje će među 490 natjecatelja pokazati što su njihovi članovi pripremili kroz cijelu godinu treniranja, sve s jedinim ciljem, a to je popeti se na postolje i biti jedan od 4 najbolja u državi.

Prvi dan natjecanja za KK Metković nastupio je samo Duje Žderić koji je u kategoriji 2009 godište – 50 kg, prošao prvo kolo u drugom izgubio od finaliste na izjašnjavanje sudaca kod neriješenog rezultata, da bi u repasažu, pobjedom 2:0 osvojio brončanu medalju.

Prvenstvu Hrvatske u borbama za mlađe uzraste, Duje Žderić

Danas za KK Metković nastupa 7 natjecatelja, Duje Mihaljević, Ante Leontić, Katja Jerković, Ema Galov, Dora Galov, Anja Pokrajac i Josip Ćerlek.

Svi natjecatelji su u dobroj formi, a predsjednik kluba Kristijan Krstičević i glavni trener Denis Žderić koji su u pratnji natjecatelja, vjeruju da će i drugi dan natjecanja biti plodonosan za klub, jer uprkos virusu, klub je bez prestanka, a i dijelom vremena i video treningom održavao formu i kvalitetu natjecatelja, s jednim ciljem da bude među najboljim klubovima u državi, što žele i dokazati na ovom prvenstvu.

Već kontinuirano svake godine KK Metković donosi medalje sa Prvenstva Hrvatske, te njegovi natjecatelji ulaze u mlađu reprezentaciju Hrvatske, te su do sada osvojili dva srebra i dvije bronce nastupajući za reprezentaciju na međunarodnim službenim prvenstvima, gdje su predstavljali Hrvatski karate.

3. KOLO UMA METKOVIĆ

Komarna dijeli vrh tablice s ekipama Sv. Roko Podrujnica i Opuzen, donosimo rezultate malonogometaša

Objavljeno prije

U ponedjeljak je odigrano još jedno kolo malonogometaša UMA Metković lige. Nakon tri odigrana kola Komarna još uvijek drži vrh tablice, a dijeli ga sa ekipama Sv. Roko Podrujnica i Opuzen.  Donosimo rezultate i ukupni poredak.

MNK MLINIŠTE – MNK PODKRAJ 3:3
MNK SV.ROKO PODRUJNICA – ŠKU 4 ASA 9:1
ISPOD STREHE – MNK CRNI PUT pek.Metkovka 4:1
UL JERKOVAC – DALMATA VOLAREVIĆ PROMET 0:1
OPUZENSKA CP Metković – MNK KOMARNA 1:14
MNK SV.NIKOLA Metković – MNK VID 1:4
AMNK OPUZEN – MNK PRUD 4:1
slobodna je bila MNK ŠKRAPA MOMIĆI

Ukupni poredak

UMA Metković 2020-2021, 3.kolo

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije