Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

'MIX FIGHT NIGHT' PRIJEDOR

U meču za prestiž Metkovac Ante Šiljeg ide na Srbina Radu Petrovića

Objavljeno prije

Prijedor, borbe, Ante Šiljeg

U subotu, 25. ožujka, u dvorani Mladost u Prijedoru održat će se međunarodni borilački spektakl ‘MIX FIGHT NIGHT‘, na kojem će u borbama nastupiti i predstavnici Kickboksing kluba Sparta iz Metkovića, predvođeni našim istaknutim borcem Antom Šiljegom.

Borilački turnir, koji se održava po profesionalnim pravilima boksa, kickboxa, K1 i MMA, ugostiti će borce iz cijele regije. U meču za prestiž, po profesionalnim K1 pravilima Ante Šiljeg će se boriti protiv borca iz Srbije, Rade Petrovića.

Na pitanje kako se osjeća i je li spreman za subotnji meč, Šiljeg nam je kratko odgovorio: ‘Spreman sam i idem na pobijedu! Na bodove ne smije ostat jer je on na domacem terenu.’

Šiljegu želimo puno uspjeha u subotnjem meču, kao i njegovom suborcu iz KBK Sparta, perspektivnom Roku Ramiću, koji se u subotu također bori, a nastupa protiv borca iz BiH, Miše Dragojevića.

Momci sretno!

Prijedor

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije