Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RK METKOVIĆ-MEHANIKA

Bokan, Volarević, Jerković i Obrvan podnijeli neopozive ostavke kao članovi Upravnog odbora rukometnog kluba

Objavljeno prije

Drago Bokan, Klaudio Volarević, Matko Jerković i Ivica Obrvan podnijeli su neopozive ostavke kao članovi Upravnog odbora rukometnog kluba Metković-Mehanika.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani ljubitelji i zaljubljenici rukometa u Gradu Metkoviću, ovim priopćenjem Vas obavještavamo da smo dana 14.08.2020.g. dali neopozive ostavke kao članovi Upravnog odbora rukometnog kluba “RK METKOVIĆ-MEHANIKA”.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Naša odluka o neopozivoj ostavci je je razultat neslaganja s trenutačnim upravljanjem kluba i s različitim pogledima i vizijama kako bi rukometni klub i rukomet u gradu Metkoviću trebao izgledati.

Na ovaj način, našom ostavkom, dali smo Skupštini kluba otvorene ruke u odabiru novih članova i, naravno, novi saziv upravnog odbora. Zbog svega navedenog potrebno je u što kraćem roku sazvati Skupštinu udruge (Kluba), jer zbog nedostatka kvoruma izvršno tijelo kluba (Upravni odbor) ne može donijeti niti jednu odluku te je Klub praktično u organizacijskog blokadi, uz  činjenicu da je klub također i u financijskog blokadi od 16.07.2020.g.

Srdačan sportski pozdrav,
Drago Bokan
Klaudio Volarević
Matko Jerković
Ivica Obrvan

VESLAČICA S NAJVIŠE MARATONA

Marijani Odak Krstičević uručena Plaketa za dvadesetogodišnji doprinos u veslanju i očuvanju neretvanske lađe

Objavljeno prije

“Danas smo ponosne. Marijana Odak Krstičević primila je Plaketu od njenih iz Udruge Gusarice Metković“, objavile su Gusarice.

Davne 2003. na 6. Maratonu lađa sudjelovala je posada Prirodoslovno-matematičkog fakulteta iz Zagreba i to s mješovitom (jedinom na Maratonu) muško-ženskom posadom na čelu sa dekanom prof.  Viskovićem i prof. Mirnjekom. Za tu posadu možemo reći da je “Hrvatska u malom” jer mladi studenti i studentice bili su iz svih krajeva lijepe naše, s jednom posebnom Neretvankom koja je danas startala 20. put u neretvanskoj lađi – Marijana Odak Krstičević.

Njihov prvi susret s lađom dogodio se tek 6. kolovoza, uoči noći lađara kad su stigli u Metković, a uspjeli su održati i dva treninga. Ovu posadu krasi još jedan raritet – veslali su u najstarijoj – izvornoj neretvanskoj lađi staroj 108 godina. Tu lađu sagrađene daleke 1895. god. su im ustupili Domagojevi gusari – Vid. Ista lađa nastupila je i na Maratonu lađa 2001. god. osvojivši 10. mjesto.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Marijana je od 2004.-2006. veslala za Gusarice zagrebačkog sveučilišta Zagreb
2007. -2011. vesla za Udrugu lađarica ‘Metkovke’ Metković

Jedna je od suosnivačica Udruge Gusarice iz Metkovića (2011.) Svojim znanjem i iskustvom vodi svoje Gusarice kroz dugu povijest, pa tako s njima brani uzvodno zlato i osvaja dvije bronce.

“Marijana veliko ti hvala, što su i danas Gusarice ovdje. Tvoje Gusarice dodjeljuju ti Plaketu za dvadesetogodišnji doprinos u veslanju i očuvanju neretvanske lađe.”

Ispred Gusarica, plaketu je dodijelila trenerica Martina Nikolić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije