Ostanimo u kontaktu

RK METKOVIĆ-MEHANIKA

Bokan, Volarević, Jerković i Obrvan podnijeli neopozive ostavke kao članovi Upravnog odbora rukometnog kluba

Objavljeno prije

Drago Bokan, Klaudio Volarević, Matko Jerković i Ivica Obrvan podnijeli su neopozive ostavke kao članovi Upravnog odbora rukometnog kluba Metković-Mehanika.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani ljubitelji i zaljubljenici rukometa u Gradu Metkoviću, ovim priopćenjem Vas obavještavamo da smo dana 14.08.2020.g. dali neopozive ostavke kao članovi Upravnog odbora rukometnog kluba “RK METKOVIĆ-MEHANIKA”.

Naša odluka o neopozivoj ostavci je je razultat neslaganja s trenutačnim upravljanjem kluba i s različitim pogledima i vizijama kako bi rukometni klub i rukomet u gradu Metkoviću trebao izgledati.

Na ovaj način, našom ostavkom, dali smo Skupštini kluba otvorene ruke u odabiru novih članova i, naravno, novi saziv upravnog odbora. Zbog svega navedenog potrebno je u što kraćem roku sazvati Skupštinu udruge (Kluba), jer zbog nedostatka kvoruma izvršno tijelo kluba (Upravni odbor) ne može donijeti niti jednu odluku te je Klub praktično u organizacijskog blokadi, uz  činjenicu da je klub također i u financijskog blokadi od 16.07.2020.g.

Srdačan sportski pozdrav,
Drago Bokan
Klaudio Volarević
Matko Jerković
Ivica Obrvan

ŽENSKI RUKOMETNI KUP

ŽRK Metković pobijedio prvoligaša iz Sinja, Sušak zabila devet komada

Objavljeno prije

Autor

Izniman uspjeh postigle su rukometašice drugoligaša Metkovića u četvrtfinalu Hrvatskog kupa za regiju jug, pobjedom u srazu s prvoligaškom ekipom Sinja.

Od samoga početka utakmice domaće su zaigrale bez kompleksa, savjesno u obrani i korisno u napadu. Krasila ih je borbenost i želja za pobjedom, što se na koncu pokazalo pravom orijentacijom.

Metković je što se rezultata tiče stalno bio u vodstvu, gošće niti jednom nisu uspjele čak ni poravnati, a radi se o prvoligašu.

Prednost od 2 do četiri pogotka razlike za pobjednice tijekom susreta dovoljno govori o učincima igračica koje vode trenerski duo AlujevićKrižanović.

Sigurno je da je za konačnu pobjedu i nastavak kup natjecanja uvelike zaslužna povratnica u redove kluba, Anđela Sušak, ali treba istaknuti i kvalitetnu predstavu svih ostalih njezinih suigračica.

Pogotke za ŽRK Metković postigle su: Obšivač 5, Vidović 1, Gustin 3, Sušak 9, Dropuljić 2, Jarak 1, Šiljeg 1.

Najviše pogodaka za Sinj upisala je Mihaljević (8) s naznakom da je pet golova postigla iz udaraca sa sedam metara.

U nastavku Kup natjecanja Metkovke čeka ŽARK Split.

ŽRK Metković – ŽRK Sinj 22:19

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije