Ostanimo u kontaktu

RK METKOVIĆ-MEHANIKA

Bokan, Volarević, Jerković i Obrvan podnijeli neopozive ostavke kao članovi Upravnog odbora rukometnog kluba

Objavljeno prije

Drago Bokan, Klaudio Volarević, Matko Jerković i Ivica Obrvan podnijeli su neopozive ostavke kao članovi Upravnog odbora rukometnog kluba Metković-Mehanika.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani ljubitelji i zaljubljenici rukometa u Gradu Metkoviću, ovim priopćenjem Vas obavještavamo da smo dana 14.08.2020.g. dali neopozive ostavke kao članovi Upravnog odbora rukometnog kluba “RK METKOVIĆ-MEHANIKA”.

Naša odluka o neopozivoj ostavci je je razultat neslaganja s trenutačnim upravljanjem kluba i s različitim pogledima i vizijama kako bi rukometni klub i rukomet u gradu Metkoviću trebao izgledati.

Na ovaj način, našom ostavkom, dali smo Skupštini kluba otvorene ruke u odabiru novih članova i, naravno, novi saziv upravnog odbora. Zbog svega navedenog potrebno je u što kraćem roku sazvati Skupštinu udruge (Kluba), jer zbog nedostatka kvoruma izvršno tijelo kluba (Upravni odbor) ne može donijeti niti jednu odluku te je Klub praktično u organizacijskog blokadi, uz  činjenicu da je klub također i u financijskog blokadi od 16.07.2020.g.

Srdačan sportski pozdrav,
Drago Bokan
Klaudio Volarević
Matko Jerković
Ivica Obrvan

BORBENOST, TRKA I ODLUČNOST

Pred Neretvom novo iskušenje, u subotu putuju u Biograd

Objavljeno prije

Autor

U subotu i u nedjelju igraju se utakmice šestog kola nogometnih trećeligaša, a Neretva gostuje u Biogradu gdje će igrati s Primorcem.

Trenutačno je Neretva na 15. mjestu, a u tri utakmice osvojila je tri boda i to u Ivanbegovini u susretu s Kamenom (2:3). Bila je to vrlo dobra predstava Metkovaca koji su, da su imali dovoljno snage (uzrok je samoizolacija), i u nastavku mogli do vrha napuniti mrežu domaćina. Ta je gostujuća pobjeda u svakom slučaju dala novi optimizam glede Neretvine budućnosti u natjecanju, s obzirom na sve krizne trenutke koji su se dogodili u proteklih mjesec dana. Igrači i stručno vodstvo dokazali su da mogu i znaju, samo da tako i nastave.

U subotu slijedi novi izazov na gostovanju u Biogradu, kod Primorca, momčadi koja je na 13. mjestu na ljestvici i koja je u pet utakmica ugrabila četiri boda.

Prvi suradnik trenera Damira Borovca, Mate Borovac uoči puta nam je rekao:

– Igrači su u Ivanbegovini pokazali što znaju, što žele i što im je cilj. Da nije bilo nesretne samoizolacije bili bismo sigurno još učinkovitiji. Ta tri boda puno nam znače i nama su veliki poticaj za nova iskušenja.
Što se sastava momčadi tiče neće igrati Ante Sršen (tri žuta kartona), a nije siguran ni nastup Mile Pehara. Vidjet ćemo kako će na kraju biti, ali se nadam da se možemo suprostaviti Primorcu. Zna se što na gostovanju treba, prije svega borbenost, trka, i odlučnost u borbi za pozitivan rezultat. Uvjeren sam da će naši igrači biti pravi, – zaključio je Borovac.

Važno je napomenuti da metkovski trećeligaš mora igrati u ritmu subota-srijeda jer je već sljedećega tjedna u srijedu novo kolo u kojemu će Neretva ugostiti HV Posedarje.

Evo i rasporeda igranja ostalih neretvanskih klubova; Sloga – Jadran LP i Urania – Neretvanac.

Sve utakmice počinju u 16 sati.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije