Ostanimo u kontaktu

BK METKOVIĆ DOČEKUJE VARGON RIJEKU

Boćari u subotu igraju za prestiž na ljestvici

Objavljeno prije

U subotu će BK Metković u okviru 1. Boćarske lige ugostiti boćare Vargon Rijeke te će pokušati izboriti dva boda, prije svega radi prestiža na ljestvici.

Nakon što su u Zagrebu u 16. kolu poraženi (16:10) od ekipe Zrinjevca, Metkovci su izgubili izglede da dohvate ciljano četvrto mjesto i borbu za prvaka države.

Trenutačno je metkovski prvoligaš na šestom mjestu s 24 boda, koliko imaju i Biston Brela na petom, te Pazin na sedmom mjestu.

Riječani borave na 8.mjestu s 22 boda, a iz lige su davno ispali Gorčina i Lovran.

Subotnji okršaj neće bit nimalo lagan pa su se naši boćari za taj susret vrlo ozbiljno i pripremali. Osnovni cilj, opstanak u ligi, su ostvarili pa lišeni svakog pritiska mogu još jednom obradovati svoje navijače i prijatelje boćanja.

LEGENDARNI IGRAČ POSTAO TRENER

Tomislav Plećaš novi trener ONK Metković

Objavljeno prije

Autor

Foto: fb ONK Metković

Nakon uspješno odrađene gotovo cijele sezone na mjestu trenera prve momčadi ONK Metković, Darko Zeljić odlučio je zbog poslovnih izazova napustiti trenersko klupsko kormilo, pa je uprava kluba inicirala potragu za novim trenerom. Uprava županijskog prvoligaša nakon traganja za novim trenerom, pravo rješenje pronašla u svom vlastitom dvorištu, u osobi Tomislava Plećaša.

On je 20 godina u kontinuitetu igrao za ONK Metković, i bio kapetan momčadi. U posljednje vrijeme vježbao je mlađe članove kluba, a u posljednja dva kola Županijske lige vodo je prvu momčad.

Kako posjeduje C trenersku licencu HNS-a, članovima uprave zapravo se i nije bilo teško odlučiti koga će imenovati za novog trenera.

– Velika mi je čast i priznanje odluka naše uprave, nije mala stvar biti trener kluba s imenom i prezimenom i dugom sportskom poviješću. Pokojni naš trener Jozo Veraja i Darko Zeljić dosegnuli su visoku razinu u načinu rada i rezultatima , a ja se nadam da ću taj rad još i unaprijediti. Sami znate pod kojim sloganom naš klub djeluje, znate i to da nas drži prijateljstvo i sportski entuzijazam, pa će tako biti i u budućnosti. Vjerujem da ćemo se zadržati u vrhu županijske lige i zajedničkim snagama postizati nove uspjehe, – rekao je u nastupnoj izjavi novi trener Metkovića Tomislav Plećaš.

Doznajemo da će pripreme početi 17. kolovoza, a tko će od igrača otići ili doći posve je neizvjesno.

Zna se da su za usluge nekolicine igrača zainteresirani neretvanski trećeligaši.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije