Ostanimo u kontaktu

METKOVCI U ZAVRŠNICI 'RAZBILI' IMOĆANE

Boćari Metkovića upisali i drugu pobjedu na svom terenu

Objavljeno prije

Boćari Metkovića su zahvaljujući dobroj igri u većem dijelu susreta ostvarili drugu pobjedu na svom terenu i u trećem kolu prvenstva boćara u Prvoj ligi Jug.

Na otvaranju utakmice nije baš sve išlo na ruku Metkovcima, gosti su pružali snažan otpor, pa su momčadi u samu završnicu ušle kod rezultata 11:7 za Metković.

Na sreću u posljednje četiri discipline ostvarili su pobjede (4:0) pa je tako pitanje pobjednika bilo riješeno, za konačnih 19:7.

Svi igrači Metkovića zaslužuju pohvale za svoje nastupe i prezentacije, ali valja spomenuti Stjepu Šegetina koji je prvi put zaigrao za metkovskog prvoligaša i svojom zadnjom  boćom ( par) pogodio bulina. Čestitke novom igraču Metkovića, ali i cijeloj momčadi.

BK Metković-BK Imotski 19:7

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije