Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

JOŠ JEDNA, ALI VRIJEDNA POBJEDA BOĆARA

Boćari Metkovića učvrstili se na drugom mjestu

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Boćari Metkovića pokazali su svoju snagu, znanje i umijeće na gostovanju u Župi dubrovačkoj gdje su s 10:16 pobijedili domaćeg, vrlo dobrog Hajduka.

Odlučni da dođu do sigurne i vrijedne pobjede, krenuli su od početka s pobjedama, pa su nakon početnih 4:4 pobijedili u dva ”brzinca”, dva precizna, i u štafetnom izbijanju te stigli do rezultata 4:14!

Već tada je bilo jasno komu će pripasti bodovi. Potom su naši boćari u samoj završnici od četiri igre dobili samo jednu igru (pojedinačno), ali se ipak zadovoljni vraćaju kućama jer su učvrstili svoje drugo mjesto na ljestvici.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

BRAVO BK METKOVIĆ

Boćarima važni bodovi u susretu s Vargonom

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija

Boćari Metkovića  nakon domaće pobjede nad Istrom Poreč i poraza u susretu sa Sokol Orbicom, u subotu su na svom terenu stigli do druge pobjede i 3 važna boda koja su ih lansirala na osmo mjesto na ljestvici Super lige.

Pobijedili su momčad Vargona iz Rijeke i to osjetnom razlikom poena zahvaljujući sjajnim igrama od samog početka susreta kada su nanizali zaredom  pet pobjeda u svim disciplinama i jedan neodlučen rezultat u brzinskom izbijanju.

Mali problem Metkovcima stvorio je Gulja pobjedom u preciznom, ali je u istoj disciplini uzvratio Prlaguzić koji je savladao Marčelju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Slijedili su pobjednički poeni za domaće u brzinskom štafetnom i pojedinačnom k., uzvratili su gosti s dvije pobjede za 4 poena, a onda su u paru klasično Kežić i Markica Dodig uzeli poene u igri s Načinovićem i Rumcem.

Metkovci su stigli do prave forme i prvih pobjeda baš u pravo vrijeme, odnosno u razdoblju kad sami sebi kroje prvoligašku sudbinu jer im u sljedećem , 8.kolu u goste dolaze Marinići. S novom pobjedom navijestili  još bolje rezultate pa i konačan plasman.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije